عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

نقش روزه در تقویت اراده

کارشناس نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: این که انسان خودش را مکلف بداند ساعاتی مبطلات روزه را ترک و در ساعتی روزه خود را باز کند بر تقویت اراده و صبر اثرگذار است.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام و المسلمین احمد صفاری در گفت‌وگویی با اشاره به آیه 185 سوره بقره عنوان کرد: رمضان تنها ماهی است که نام آن در قرآن آمده و نزول قرآن در این ماه به آن عظمت بخشیده است.

وی افزود: در روایات آمده نام رمضان به این دلیل بر این ماه گذاشته شد که گناهان را می‌سوزاند، امام سجاد(علیه السلام) نیز در صحیفه سجادیه نام‌هایی را برای این ماه ذکر و در فرازی از دعا می‌فرمایند: «سپاس خدا را که ماه رمضان را از را‌ه‌های رسیدن به خودش قرار داد.»

کارشناس نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی رمضان را ماه طهارت و پاک‌سازی روح دانست و تصریح کرد: ائمه اطهار آمادگی ورود به ماه رمضان را با روزه ماه‌های رجب و شعبان در جامعه ایجاد می‌کردند تا از فضائل خداوند در این ماه بهره‌مند شوند، پیامبر(صلی الله علیه و آله) نیز در جمعه آخر ماه شعبان ضمن خطبه‌ای 28 فضیلت ماه رمضان را به مردم یادآوری می‌کردند که تأمل در آن‌ها می‌تواند راه‌گشا باشد.

وی با بیان این‌که هر عملی که انسان در این ماه انجام می‌دهد چندین برابر در نظر گرفته می‌شود، افزود: خواندن هر آیه قرآن در این ماه برابر با ختم قرآن و خواندن دو رکعت نماز مستحبی همانند دو رکعت نماز واجب در غیر از این ماه است.

حجت الاسلام و المسلمین صفاری یادآور شد: روزه این ماه مختص پیامبران بوده اما خداوند به خاطر جایگاه و عظمت پیامبر روزه این ماه را بر امت ایشان واجب کرد، ماه رمضان ماه فرصت‌هاست و یکی از این فرصت‌ها تقویت ارتباط با خداوند در فضای معنوی این ماه است.

وی روزه گرفتن را عامل تقویت اراده دانست و تصریح کرد: این‌که انسان خودش را مکلف بداند ساعاتی مبطلات روزه را ترک و در ساعتی روزه خود را باز کند بر تقویت اراده و صبر اثرگذار است.

توصیه‌هایی به افرادی که از روزه گرفتن منع شده‌اند

کارشناس نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی در پاسخ به این سؤال که کسانی که از روزه گرفتن معذور هستند چگونه می‌توانند از این ماه بهره ببرند گفت: به علت حرمت ماه رمضان افرادی که از روزه گرفتن معذور هستند در ملأعام روزه‌خواری نکنند و از تلاوت قرآن، حضور در محافل مذهبی و نماز جماعت بهره ببرند، اطعام روزه‌داران در حد توان نیز یکی دیگر از توصیه‌هایی است که در این ماه وارد شده است.

مشاهده در خبرگزاری فارس

 

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *