وی خطاب به اساتید گفت: اگر در هر کلان شهر و شهرستان های کوچک حوزه علمیه خواهران محور فعالیتهای زنان شود، با به کارگیری فارغ التحصیلان می توانیم برای کسانی که اکنون مشغول تحصیل هستند انگیزه ایجاد کنیم و همچنین کسانی که فارغ التحصیل شده اند از آموخته ها و اندوخته های علمی خود در جامعه زنان استفاده کنند.
حجت الاسلام و المسلمین بهرامی تاکید کرد: باید در سخنرانی ها، برپایی جلسات مذهبی، آموزش خانواده، تحقیق و پژوهش، تألیف و… از خود زنان و خواهران طلبه استفاده کرد و آنان امدادرسانی معنوی کنند.
وی افزود: هرچند زحمات زیادی در حوزه علمیه خواهران کشیده شده و از لحاظ سخت افزاری در موقعیت خوبی هستیم، اما اکنون به یک حرکت جدید نرم افزاری نیازمندیم.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با بیان اینکه سطح دو گسترش پیدا نخواهد کرد، ادامه داد: تصمیم بر این است که سطح ۳ و سطح ۴ حوزه را گسترش دهیم.
حجت الاسلام و المسلمین بهرامی با تاکید بر اینکه باید به روزی برسیم که استاد آقا در حوزه علمیه خواهران تدریس نکند، خاطرنشان کرد: در سطح ۳ و ۴ نیز باید استاد خانم تربیت کنیم.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان به اساتید گفت: اگر در کلاسهای شما امکان نخبهپروری وجود دارد پس همت کنید تا به جایی برسیم که در آینده هیأت علمی سطوح بالایی حوزه خواهران از خودشان باشند.
وی تأکید کرد : باید از فرصت دفتر تبلیغات اسلامی، سازمان تبلیغات، مراکز فرهنگی و مردم برای دیده شدن حوزه علمیه خواهران استفاده شود.
مدیر حوزه علمیه خواهران اصفهان از اساتید خواست با ارائه طرح ایده و فکر در جهت ایجاد حرکت جدید در حوزه خواهران مشارکت کنند.
وی خطاب به رئیس دفتر تبلیغات اسلامی هم گفت: ۱۵ هزار خواهر درس خوانده مذهبی در استان اصفهان وجود دارد، حال باید اندیشید که باید از اینها چگونه استفاده کنیم و چگونه دیده شوند.
حجت الاسلام و المسلمین بهرامی اظهار کرد: با توجه به وضع جامعه کنونی و وضعیت زنان، آیا نباید از ظرفیت حوزه خواهران استفاده شود؟ نیاز است که کارهای جدی انجام شود و زنان برای جامعه ی زنان، خود برنامه اجرا کنند.