وی افزود: با در نظر گرفتن مجموع این روایات و رجوع به کتب متعدد از جمله کتاب ارشاد مرحوم شیخ مفید و الغیبه مرحوم طوسی، فارغ از بحث سندی، در محتوای این روایات اشاره به چهل روز بارندگی آنهم در کل ماه جمادیالثانی و ده روز از ماه رجب میشود، که این اتفاق تاکنون پیش نیامده و بنا بر این نمیتوان اتفاقات اخیر را با این روایات منطبق دانست.
کارشناس نمایندگی مرکز ملی پاسخگویی به سوالاتی دینی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان افزود: در صورتی که این اتفاق افتد، این سؤال مطرح میشود که آیا همان سال، سال ظهور است یا خیر؟ در این مورد به چند دلیل تطبیق صحیح نیست چراکه اولاً اصل سیل، باد و باران پس از یک دوره طولانی خشکسالی، مسبوق به سابقه است و درگذشته هم در کشورهای مختلف و هم در ایران اتفاق افتاده و در آینده هم اتفاق میافتد.
وی در ادامه تصریح کرد: نکته بعدی که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که برخی از روایات، اشاره به سرزمین عراق دارد، نه سرزمین ایران که باید این موضوع را هم مدنظر داشت.
حجت الاسلام و المسلمین ابراز داشت: باید از خداوند بخواهیم تا این سیل و بارانها، علائمی هشداردهنده باشند که زمینه آمادگی ما را برای یاری حضرت ولیعصر(عج) فراهم آورند اما تطبیق دادن قطعی، به چند دلیل صحیح نیست، نخست امکان بداء، دوم قطعی نبودن شرایط با شرایط فعلی و سوم لزوم جمع و فراهم شدن شرایط و علائم دیگر.
وی در ادامه نتیجه آنچه مطرح شد را اینگونه مطرح کرد: به فرض اینکه بسیاری از علائم ظهور، جمع شده باشد، باید به دنبال شرایطی باشیم که از مهمترین آنها، آمادگی اکثریت جامعه جهانی جهت فداکاری برای ظهور و تجلی عدالت است.
مدیر گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو در پایان وظیفه منتظران ظهور را زمینهسازی برای حضور آن منجی عالم بشریت دانست و گفت: بنابر نظرات علما وظیفه ما به عنوان منتظران ظهور، رفتن به دنبال علائم و شرایط نیست بلکه وظیفه ما آمادگی همه جانبه فردی و عمومی برای ظهور حضرت و زمینهسازی برای آن منجی عالم بشریت است.