وی با بیان این که فهم درست و استفاده مناسب از این فن می تواند در روشن ساختن حقیقت بسیار مفید باشد، تصریح کرد: قرآن کریم در آیات متعددی بر آن تأکید کرده و انبیای الهی در تبلیغ و ارشاد مردم به صورت گسترده ای از مناظره و گفتگو به عنوان یک اصل مهم برای رفع مشکلات علمی و اعتقادی مردم و آگاه ساختن آنان از حقايق هستی بهره برده اند و اسلام بيش از دیگر ادیان بر آن پافشاری كرده است.
قاسم پور ادامه داد: در آیه 125 سوره «نحل» می خوانیم «
ادْعُ إِلَى سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَجَادِلْهُم بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ» با حکمت و اندرزِ نیکو، به راه پروردگارت دعوت نما و با آنها به روشى که نیکوتر است، استدلال و مناظره کن.وی اذعان داشت: قدم گذاشتن در وادى مناظره، نيازمند داشتن سعة صدر فراوان، دانش لازم و منطق قوى در برابر نظرات ديگران است زيرا هيچ كس نمى تواند جز با منطق و برهان، ديدگاه خود را بر ديگرى بقبولاند.
مدیر مدرسه علمیه مجتهده امین گفت: با بررسی مناظره در سیرة معصومین علیهم السلام پی می بریم، ایشان به کسانی که با فن مناظره آشنایی نداشتند، اجازة ورود به مناظره را نمی دادند.
وی بیان داشت: معاونت پژوهش مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین نشست علمی «اصول و فنون مناظره» را با هدف توانمند سازی طلاب خواهر در این عرصه با حضور استاد مجید مهدوی در تاریخ چهارشنبه 5 دی ماه 97 ساعت 9:30 صبح برگزار می نماید.