عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

لزوم بهره گیری از مدل شرکت های دانش بنیان در نوآوری محصولات فرهنگی/ پیش بینی تحولات آینده کارآفرینی ضریب تأثیرگذاری ما را بالا می برد

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به موفقیت مدل شرکت های دانش بنیان در زمینه صنعتی، با تأکید بر لزوم بهره گیری از این مدل ها در عرصه نوآوری فرهنگی، گفت: یقیناً پدیده های دیجیتال و فیجیتال همه مشاغل را به شدت تحت تأثیر خود قرار می دهند ‏و برای مدیریت این عرصه باید بتوانیم تحولات را پیش بینی کنیم.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین محمد قطبی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی ‏اصفهان، ‏در ‏مراسم افتتاحیه رویداد فاطر، با اشاره به تغییر و تحول دائم کارآفرینی در طول تاریخ، اظهار داشت: هر کدام از دوره های کشاورزی و صنعت، تغییراتی را در گستره و نحوه کارآفرینی ایجاد کرده اند.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان افزود: البته دوران صنعت هنوز هم ادامه دارد و هر روز با گسترش صنایع مختلف پیش می رود، اما بعد از دوران صنعت، چند موج بزرگ برای بشر به وجود آمد که سبک و روش و سیاق و منش و الگوهای فرهنگی و ترویجی و کارآفرینی و شبکه های اجتماعی و ارتباطی را از خود متأثر کردند.

لزوم استفاده از روند گذشته تاریخ کارآفرینی برای فهم بهتر آینده/ مشاغل در آینده تحت تأثیر فضای فیجیتال خواهند بود
وی با بیان اینکه باید از روند گذشته تاریخ برای فهم بهتر آینده بهره بگیریم، ادامه داد: پدیده و صنعت بزرگ دیجیتال که فضای مجازی ‏دستاورد آن محسوب می شود، دستاوردهای خوب و بدی را برای بشر به همراه داشته است، همچنین تبدیل میدان کاری تشکل ها و کسب و کارهای کوچک به یک میدان ارتباطی بزرگ از دستاوردهای مهم صنعت دیجیتال است.  
حجت الاسلام والمسلمین قطبی ‏با اشاره به نقش تکانه صنایع بزرگ در از بین بردن مشاغل خرد محلی، تصریح کرد: امروز هم پدیده دیجیتال و به تبع آن پدیده فیجیتال، همه مشاغل را به شدت تحت تأثیر خود قرار می دهند و در این میان یقیناً فعالیت ها، محصولات و خدمات فرهنگی هم دچار تحول خواهند شد.

با پیش بینی تحولات، ضریب تأثیر خود را افزایش دهیم
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان ‏با تعریف پدیده فیجیتال به تداخل و تراکم فضای مجازی و فضای فیزیک و خارج شدن آن ها از حالت دوگانگی، ابراز داشت: اگر بخواهیم کاروان تحولات در عرصه مشاغل را نظاره گر باشیم، به یکباره مخاطب و ضریب تأثیر خود را از دست خواهیم داد، بنابراین باید با پیش بینی لازم بتوانیم در این میدان، بازیگر و کنشکر مؤثری باشیم.
وی ‏با بیان اینکه باید حداکثر استفاده از وقت را داشته باشیم، گفت: از طرفی هم باید بتوانیم مدیریت عرصه را در دست بگیریم تا دیگران نتوانند عرصه را بر ما تنگ کنند، همچنین سیاست گذاری در این حیطه ها وظیفه یک فعال فرهنگی است که نباید از آن غفلت کند.
حجت الاسلام والمسلمین قطبی ‏غفلت چند روزه از کار فرهنگی در فضای فیجیتال را سبب عقب ماندگی چند ساله دانست و اظهار داشت: باید در وسط میدان باشیم و مدیریت را در دست بگیریم و برای این منظور باید بتوانیم کارآفرینی های امروز را بفهمیم و روش های محتمل آینده را نیز پیش بینی کنیم و آینده را بسازیم.

قرض الحسنه یک مدل نوین موفق برای حفظ ارزش قرض دادن در جامعه است
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان‏ ابراز داشت: به عنوان مثال قرض الحسنه به شکلی که امروز در جامعه رایج است، یک الگوریتم و مدل دارد که توانسته است ارزش قرض دادن در اسلام را از دامنه کوچک و محدود خانوادگی به گستره وسیع جامعه و در سطح کشوری ارتقاء دهد، در اینجا یک فناوری نرم سبب انتشار وسیع یک ارزش در جامعه شده است و این خیلی ارزش دارد، هر چند که اتصال قرض الحسنه ها به شبکه بانکی یک خطای استراتژیک بود.
وی ‏توضیح داد: مطمئن باشید که اگر از مدل نوین قرض الحسنه های امروزی بهره نمی گرفتیم، امروزه سنت و ارزش قرض دادن به فراموشی سپرده شده بود، عده ای با توجه به اقتضائات زمانه مدل هایی از این نوع را ابداع کردند، امروز اگر برای ابداع و نوآوری خلاقانه اقدام نکنیم، روزی خواهد آمد که میدان را از دست خواهیم داد.

از هنر برای مدیریت ذائقه مخاطبان بهره بگیریم/ هدف از جشنواره فاطر، ابداع و فکر کردن اندیشمندانه برای آینده است
حجت الاسلام والمسلمین قطبی با اشاره به ابزار هنر برای مدیریت ذائقه مخاطبان‏ ‏در دنیای امروز، ابراز داشت: دنیا با مدیریت پیشران اقتصاد، علم و فناوری، فضای مجازی و دیجیتال و فیجیتال همه اندیشه های جامعه را به سمت خود می برد.   
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان اینکه جشنواره فاطر می خواهد شرایطی را فراهم کند تا اندیشمندان برای آینده فکر کنند،‏ افزود: سعی می کنیم تا کلاس های آموزشی و سیستم های مشاوره ای، امکانات و زمینه ها برای ایجاد ایده های نوآورانه، زیبا و تاب آور اقتصادی فراهم کنند.

لزوم تاب آوری اقتصادی ایده ها/ پارک های علم و فناوری یک افتخار بزرگ برای جمهوری اسلامی
وی ‏تصریح کرد: در کارهای فرهنگی ما به دنبال سودآوری اقتصادی نیستیم، اگر چه سودآوری هیچ منعی هم ندارد، اما ایده باید بتواند با درآمد درونی خودش دوام پیدا کند و شعاع تأثیر مأموران فرهنگی را توسعه دهد.
حجت الاسلام والمسلمین قطبی با اشاره به موفقیت نظام اسلامی در شکل دادن شرکت های دانش بنیان در عرصه های صنعتی، بیان داشت: این یک افتخار برای نظام است، اما متأسفانه درعرصه فرهنگی عقب هستیم و با فرصت های موجود در دنیا فاصله داریم، امیدواریم تا بتوانیم بر اساس مدل های رایج پارک های علم و فناوری عرصه های نوین فرهنگی را باز کنیم و به این منظور به همکاری نهادهای بزرگ فرهنگی نیاز داریم.
رییس دفتر تبلیغات اصفهان با بیان اینکه مدیران باید دست به جوانگرایی در عرصه فرهنگی بزنند، ابراز داشت: بسیاری از مدیران فرهنگی امروز هم بر اساس پارادایم های فرهنگی زمان های گذشته عمل می کنند و توانایی درک جوانان را ندارند.

مشاهده در خبرگزاری مهر
 


 

برای مشاهده همه تصاویر اینجا کلیک کنید.

 

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *