عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

رشد فرهنگ کتاب خوانی زیربنای توسعه شاخص های فرهنگی یک جامعه است

رئیس اداره کتابخانه و اطلاع رسانی پژوهشکده الهیات و خانواده دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: در ضرورت و اهمیت موضوع کتاب برای رشد و پیشرفت جامعه انسانی، همین بس که همه ی ادیان آسمانی و رجال بزرگ تاریخ بشری، از طریق کتاب جاودانه مانده اند و روابط فرهنگی جامعه بشری نیز از پوشش کتاب و مبادلات فرهنگی تقویت شده است.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به نقل از خبرگزاری حوزه، احمد خیری اظهار کرد: رشد فرهنگ کتاب خوانی به عنوان برگ هویتی یک ملت، زیربنای توسعه  شاخص های فرهنگی هر جامعه ای  تلقی می شود و در این امر مقدس، آحاد مردم  از خرد و کلان باید سهیم و دخیل  باشند و برای این جهاد فرهنگی از دل و جان مایه بگذارند.

وی افزود: رسالت همه افراد فرهیخته این است که در ترویج، تقویت و تعمیق هرچه بیشتر مسأله کتاب و مطالعه  اهمیت بیشتری قائل شوند و هر کسی که نسبت به فرهنگ سرزمین خود  دلسوز است درجهت گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی قدمی بردارد.

خیری گفت: بنابراین هر یک از اقشار در این خصوص می توانند نقشی ایفا کنند، اما طلاب و مبلغین به عنوان یکی از اقشار متولی فرهنگی کشور نقش اساسی تر و چشم گیرتری برعهده دارند چرا که با توجه به ظرفیت و فرصتی که در ایام تبلیغی  در اختیار دارند می توانند جامعه را به سمت کتاب خواندن سوق دهند.

وی تصریح کرد: در واقع  توقعی که از نهاد روحانیت و مبلغین  می رود این است که اهمیت و ضرورت ترویج فرهنگ مطالعه را برای آحاد مردم  یادآوری کنند  و با کار فرهنگی و تبلیغی  در راستای مطالبات مقام معظم رهبری درخصوص کتاب و کتابخوانی به این امر مهم جامه عمل بپوشانند.

رئیس اداره کتابخانه و اطلاع رسانی پژوهشکده الهیات و خانواده دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: در این جهت فرصت‌ها و ظرفیت هایی که در ایام تبلیغی وجود دارد، فرصت‌هایی بی ‌بدیلی است. بدون شک  با توجه به حضور گسترده ی مردم در مناسبت ها و فرصت های تبلیغی، همراه داشتن کتاب در حین سخنرانی و جلسات علاوه بر القای سخنرانی مستند از طرف روحانی و ارزشمند بودن این کار، تبلیغ فرهنگ کتاب و مطالعه نیز می شود.

وی ادامه داد: برپایی سیر مطالعاتی با محوریت کتب ارزشی، جلسات معرفی و نقد کتاب، قصه خوانی و داستان خوانی برای کودکان و نواجوانان و برگزاری مسابقات کتابخوانی با استفاده از ابزارهای انگیزشی می تواند باعث تعمیق و تقویت این امر مهم  فرهنگی در بین آحاد مردم شود.

مطالعه خبر در خبرگزاری حوزه

 

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *