عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

ایمنی از آسیب های آموزش و پرورش و همراهی با تحول در نظام آموزش و پرورش در دستور کار قرار دارد

جلسه شورای معاونان دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اعضای میزکار تخصصی آموزش و پرورش و با حضور نمایندگان حقوقی شعبه اصفهان در میزکارهای تخصصی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، علیرضا میرزایی، دبیر میزکار تخصصی آموزش و پرورش دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، برنامه های این میزکار را در 4 محور اصلی که شامل مبانی نظری، نیروی انسانی، برنامه درسی و ساختار و مدرسه می باشد، عنوان کرد و افزود: در بخش «مبانی نظری» آگاهی بخشی عمومی و ایمنی از آسیب های آموزش و پرورش و همراهی با تحول در نظام آموزش و پرورش در دستور کار  قرار دارد و مردم نیز باید با سطحی از مبانی و بنیادهای نظری آشنایی پیدا کنند که در قالب یک مستند تلویزیونی دنبال می شود.

وی افزود: هدایت و حمایت از پایان نامه های حوزه آموزش و پرورش، ترجمه کتاب و برگزاری همایش نیز در این بخش قرار دارد.

میرزایی محور دوم برنامه های این میز را «نیروی انسانی» عنوان کرد و افزود: در بخش نیروی انسانی 13 برنامه تعریف شده است.

وی به طرح «امین» اشاره کرد و گفت: یک تیم از طلاب که سابقه مربی گری و تعامل با دانش آموزان دارند و کسانی که ترجیحاً متصل به یک کانون تربیت محور هستند، مدرسه ای را در محله خودشان انتخاب می کنند و ضمن تعامل با مدیر مدرسه، وارد فضای مدرسه شده و علاوه بر خدمت رسانی عمومی، تربیتی و آموزشی، گروهی از دانش آموزان را جذب و به این صورت، پایگاهی تربیتی خارج از ساعات مدرسه شکل می گیرد. 

دبیر میزکار تخصصی آموزش و پرورش ادامه داد: بحث حمایت از ایده های تعلیم و تربیت و مدرسه نیز در دستور کار قرار دارد و طلابی که ایده مند هستند، حدود 200 ایده به دبیرخانه همایش ارسال نموده اند و این ایده ها در حال بررسی به منظور حمایت است.

وی گفت: از دیگر برنامه ها، طرح پیمایشی وضعیت سنجی معرفت دینی معلمان سراسر کشور است، که در حال اجرا می باشد. همچنین مرکز ملّی پاسخگویی به سوالات دینی، به مدیران و معلمان برای پاسخگویی به سوالات دانش آموزان کمک می نماید. دوره های تکمیلی نیز برای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در نظر گرفته شده که مدرسه تخصصی تربیت و تعلیم اسلامی است.

میرازیی در بخش دیگری از صحبت های خود عنوان کرد: در دفتر تبلیغات اسلامی، تربیت مبلغ را خوب انجام داده ایم و رویکرد طلاب نیز تبلیغ محور است و تربیت محور نیست و بسیاری از طلاب با شیوه کار تربیت محور مستمر با مخاطب مشخص، آشنایی کافی ندارند و دوره تربیت روحانی – مربی در همین راستاست.

وی محور سوم برنامه های میزکار تخصصی آموزش و پرورش را حوزه «برنامه درسی» عنوان کرد و گفت: به نحوی به دنبال تربیت مؤلف و نقاد در برنامه ریزی درسی است تا حوزویان بتوانند وارد بررسی کتب درسی شده و محتوای کتب را نقد نموده و محتواهای مکمل تدوین نمایند.

دبیر میزکار تخصصی آموزش و پرورش آخرین محور برنامه های این میزکار را «ساختار و مدرسه» بیان کرد و اذعان داشت: گزارشات راهبری تحول مدارس، طراحی الگوی اسلامی مدرسه و ابعاد، شیوه ها و شاخص های تحقق ایمان گستری در نظام آموزش و پرورش، از جمله این برنامه هاست.

در ادامه جلسه رئیس و اعضای شورای معاونان دفتر تبلیغات اصفهان به بیان مسائل و دغدغه های خود پیرامون حوزه آموزش و پرورش در استان اصفهان پرداختند و برنامه های پیشنهادی خود را در راستای اهداف میزکار تخصصی آموزش و پرورش، ارائه نموده و تعامل بیشتر این میزکار را با شعبه اصفهان، خواستار شدند.
 

 

 

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *