وی افزود: امروز مفتخریم که بالغ بر ۳۰ گروه تبلیغ نوین تشکیل شده که هویت اصلی خود را یافته و فرایند ثبت و صدور اعتبارنامه آنها تا حدودی محقق شده است.
حجتالاسلام و المسلمین قطبی ادامه داد: امروز در عرصههای فضای مجازی، رسانه، هنر، خدمات تبلیغی و تبلیغ شفاهی و سنتی، خلاقیتهای قابل توجهی شکل گرفته است و تلاش کردیم فضا و فرصتی را ایجاد کنیم تا فعالان عرصه تبلیغ بتوانند با توان و همت خود کارهای خوبی انجام دهند و با بضاعت ناچیز خود مکان کوچکی برای آنها تهیه کردیم.
وی اضافه کرد: به لطف خدا، اولین مرکز رشد حوزه علوم اسلامی با رویکرد فرهنگ و هنر حدود چهار سال پیش تأسیس شد و امروز در سراسر کشور، چندین مرکز رشد وابسته به بخشهای علمی و فناوری وجود دارد که به صورت رسمی و مطابق با قانون مصوب مجلس از این فعالیتها حمایت میشود.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان خاطرنشان کرد: تلاش کردیم از نمونههای رایج در داخل و خارج از کشور متناسب با فعالیتهای خود استفاده نموده و طبق آییننامه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و بدون تخطی از آن، وارد عرصه آفرینشگری شویم؛ به همین سبب، زمینهای را فراهم کردهایم که به جرأت میتوان گفت نسل نویی از فعالیتهای تبلیغی در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان شکل گرفته که در امتداد تبلیغ سنتی و نه نافی آن است.
وی اظهار کرد: امروز نسل جدید زمان زیادی از وقت خود را در فضای مجازی سپری میکند که نباید از این موضوع غفلت کنیم و باید با روشهای نوین و خلاقانه آنها را جذب نماییم، البته ورود به این عرصه زیاد پیچیده نیست و چه بسا افرادی هستند که جمعیت انبوهی را در یک محیط مجازی جمع کرده و به آنها خدمات فرهنگی، اجتماعی و فکری ارائه میدهند.
حجتالاسلام و الملسمین قطبی تصریح کرد: به تعبیر زیبای مقام معظم رهبری، فضای مجازی به اندازه انقلاب بزرگ است و عظمت دارد، فضای مجازی یک فرصت برای بهرهگیری از ارتباط ارزان و سهلالوصول با دنیا محسوب میشود که نباید آن را از دست بدهیم.
وی گفت: امروزه نبض فرایندهای تبلیغی در سطح جهان در اختیار جوانان خوشفکر، اهل بینش و خلاّقی است که بخشی از همت آنها عیان شده و بروز پیدا کرده و در نتیجه میتوانند وارد عرصههای مختلف شده و کارهای بزرگی انجام دهند، در عرصه تبلیغ نیز اگر کوتاهی کنیم، ممکن است کسانی نبض این جریان را به دست گیرند که بر پایه اندیشههای دینی فعالیت نمیکنند.