عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

دوره روش‌ مقدماتی و پیشرفته تحقیق کمی

رئیس اداره پژوهش پژوهشکده مطالعات اسلامی گفت: نخستین دوره روش‌های پیشرفته تحقیق کمی در پژوهشکده مطالعات اسلامی اصفهان وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، مجید جعفریان رئیس اداره پژوهش پژوهشکده مطالعات اسلامی اصفهان با تأکید بر لزوم برگزاری این نوع دوره‌ها در پژوهشکده‌ها و مراکز پژوهشی و تأثیرگذاری آن بر دانش‌افزایی اعضاء هیئت علمی و مدیران پژوهشی  یادآور شد: با وجود میان‌رشته‌ها در مطالعات دینی علاوه بر روش‌های سنتی در پژوهش می‌بایست از روش‌های جدید نیز در بررسی و مطالعه موضوعات جدید در حوزه دین نیز استفاده کرد.

وی ادامه داد: کسب مهارت‌های روشی جدید هم در فهم و تدوین پروژه‌های میان‌رشته‌ای اعضای هیئت علمی مؤثر است و هم مدیران پژوهشی را یک گام در عرصه خدمت‌رسانی سازمانی پیش خواهد برد.

جعفریان با اشاره به این که سنت غالب در پژوهش‌های دینی بیشتر کیفی است و نه کمی و این مسئله پژوهشگران را از عرصه‌های میدانی و پیمایشی دور نگه داشته است افزود: اساسا این دست از روش‌ها اگرچه به لحاظ داوری نسبت به روش‌های کیفی سازگاری کمتری با حوزه‌ها و پژوهش‌های دینی دارد اما یک پژوهشگر نمی‌تواند بدون فهم از روش‌های کمی و کاربرد آنها در حوزه مسائل دینی به تدوین، نقد و ارزیابی پژوهش‌های ناظر به این‌گونه روش‌ها اقدام کند.

وی تأکید کرد: برای ترسیم آینده‌ای روشن در حوزه روش می‌بایست از همه امکاناتی که زمینه‌ساز تحولی نو در این عرصه است، بهره گرفت.

مدیر برگزاری این طرح در پایان گفت: این دوره در 10 سرفصل درسیِ سنجش یا اندازه گیری، نمونه گیری و روش‌های آن، روش های تحقیق آزمایشی، روش های تحقیق غیرآزمایشی، استفاده از نرم افزارهای SPSS و  Amos(سطح مقدماتی- پیشرفته) برای تحلیل داده ها، در حال برگزاری است.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *