عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

کشورهایی که پوشش در آن معنایی ندارد بیماریهای روحی و مقاربتی افزایش می یابد +گزارش تصویری

به همت دبیرخانه کرسی های نظریه پردازی و آزاد اندیشی حوزه علمیه اصفهان و با همکاری مدرسه علمیه الزهراء المرضیه(س)، حضرت خدیجه کبری(س) و فاطمه الزهراء(س) کرسی آزاد اندیشی، بررسی تنافی حجاب با آزادی در مبانی حقوق اسلامی و حقوق بشر در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین ناجی مسئول دبیر خانه کرسی های نظری‌پردازی، نقد و مناظره و آزاد اندیشی حوزه علمیه اصفهان با اعلام این خبر افزود: این کرسی با حضور دکتر راعی، عضو هیئت علمی دانشگاه نجف آباد برگزار شد.

این استاد دانشگاه اظهار داشت: در کشورهایی که پوشش در آن جایگاهی ندارد افسردگی و ناراحتی های اجتماعی آمار بالایی دارد. ضمن اینکه شاهد افزایش آمار طلاق در این کشورها هستیم همچنین با بار بیماریهای روحی همچون افسردگی و بیماریهای مقاربتی مواجهیم .

وی با توجه به اینکه در این کرسی آزاد اندیشی، حجاب از نظر حقوق بشر، بیان ادبیات حجاب در حقوق بشر مطرح و به بحث و تبادل نظر گذاشته شد، ادامه داد: گفتمان حقوق بشری دارای چند مؤلفه است که آزادی و کرامت انسانی دو مؤلفه این گفتمان است.

دکتر راعی تصریح کرد: یکی از مؤلفه های آزادی رعایت حریم خصوصی است که پوشش یکی از مصادیق این حریم است که بارزترین آن پوشش بانوان است.

وی با اعلام اینکه پوشش با آزادی مغایرت ندارد، اضافه کرد: اگر چنین ادعایی می شود می توان از اسناد بین المللی برای این رد آن استفاده کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تصریح کرد: آنها ادعا می کنند اجباری شدن این قانون خشونت است که مصداقی از رفتار غیر انسانی یا مصداقی از رفتار تحقیر آمیز است اگر به این مسئله توجه بکنیم هم از نگاه حکم شرعی و هم از نگاه قانون حاکمیتی حجاب مغایرتی با آزادی ندارد.

وی با استناد به سخرانی دکتر راعی اعلام کرد: با وجودی که مغایرت نداشتن پوشش با آزادی یک بحث برون دینی است ولی لازم است که برای تشریح آن به سراغ مباحث درون دینی برویم.

دکتر راعی گفت: فرضیه ما این است اجبار پوشش به عنوان یک قانون شرعی یا به عنوان یک قانون حکومتی یا هر دو منافاتی با آزادی ندارد و برای اینکه این فرضیه را ثابت کند به ماهیت حقوق در قوانین بین المللی اشاره می‌کنیم.

وی اظهار داشت: که این ماهیت در قالب سه نسل حقوقی است که ما با ماهیت نسل سوم در ارتباطیم و این ماهیت به حقوق جمعی اشاره می کند ویکی از این حقوق جمعی همان حجاب است.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *