به گزارش دفتر تبليغات اسلامي اصفهان ، حجتالاسلام والمسلمين حبيبرضا ارزاني در آيين اعطاي اعتبارنامه مهارتهاي تبليغي تخصصي به مبلغان اظهار كرد: دبيرخانه مهندسي تبليغات ديني از سال 1389 در اصفهان به صورت رسمي كار خود را با اين هدف آغاز كرد كه با توجه به افزايش كمي و كيفي علوم در حوزههاي مختلف عرصه تبليغ را به صورت تخصصي درآورد.
وي افزود: در اين راستا با توجه به اينكه 4 هزار مبلغ آقا و خانم در حوزه داريم سطحبندي مبلغان ضروري به نظر ميرسيد و بر اين اساس پنج سطح شامل مبلغياران، مبلغان عمومي، تخصصي، نخبه و چهرهاي ماندگار تبليغ توسط دبيرخانه تعريف شد.
رئيس دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم در اصفهان با اشاره به اينكه در طي دو سال گذشته حجتالاسلام مهدي مظاهري و فيروزيان به عنوان چهرههاي ماندگار تبليغي در اصفهان انتخاب شدند، تاكيد كرد: با توجه به سه عرصه تبليغ شفاهي، مكتوب و مجازي امروز 34 مبلغ تخصصي و آموزش ديده اعتبارنامه مهارت هاي تبليغ تخصصي از سوي اين دفتر دريافت ميكنند.
وي ادامه داد: تبليغ شفاهي شامل گرايشهاي وعظ و خطابه، مدرسي خانواده و تربيت، زبان اشاره(مخصوص ناشنوايان)، زبانهاي مختلف چيني، انگليسي، فرانسه، عربي و اسپانيولي، ترجمه، مكتوب، سايبري و مشاوره است كه در هر كدام از اين موارد يك يا دو نفر به صورت نمايان معرفي ميشوند.
ارزاني اضافه كرد: دفتر تبليغات اسلامي با سازمان نظام مشاوره كشور تفاهمنامهاي امضا كرده است و طلابي كه حداقل سطح دو حوزه را دارند پس از گذراندن دورههاي لازم و 150 ساعت آموزش از اين سازمان گواهي مشاوره دريافت ميكنند.
وي اضافه كرد: اين كار براي جلوگيري از تبعات مشاوره بدون تخصص انجام شده است و اميدواريم در آينده با اين رويكرد به جايي برسيم كه خود افراد اگر خواستند براي مشاوره به روحانيون مراجعه كنند دنبال متخصصان اين عرصه باشند.
به گزارش فارس در پايان اين مراسم علاوه بر اعطاي اعتبارنامه مهارتهاي تبليغي به مبلغان، از كتاب دانش اخلاق اسلامي تأليف آيتالله مظاهري رونمايي شد و متن دستور آيتالله مظاهري براي تأسيس بنياد ملي اخلاق توسط دفتر تبليغات اسلامي اصفهان نيز قرائت شد.