به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان،در این جلسه که با حضور طلاب برادر حوزه علمیه اصفهان برگزار شد دکتر نصری عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان بااشاره به تاثیر جمعیت در اقتصاد جامعه بیان کرد:اگر در جامعه ای رشد جمعیت بالا باشد و یا کم هر دو باعث نزول اقتصادی می شود و این در حالی است که در سالهای اخیر کشور ما شدیدا کاهش جمعیت داشته است و این یعنی ضرر و زیان اقتصادی .
ایشان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه ایشان این کاهش جمعیتی را ناشی از دید اشتباه همه دانستند و حتی از اشتباهات خویش خواندند افزود : هم اکنون آمار نشان می دهد که رشد جمعیت اهل سنت بسیار بالاست و در برخی مناطق حتی یک نفر 50 فرزند دارد بیان داشت که اگر این چنین به سرعت جمعیت اهل سنت در کشور داشته باشیم در 20 سال آینده جمعیت شیعه و سنی در کشور برابر می شود و آنها انتظار خواهند داشت در همه مناصب درجه بالا فردی داشته باشند.
عضو هیئت علمی دانشگاه تولید بیش از مصرف را ازملاکهای رشد اقتصادی دانست و تصریح کرد: اگر به وضع فعلی کشور بنگریم فرای از سال 91 که رشد اقتصادی کشور بر اثر تحریم ها صفر بوده است به طور متوسط رشد اقتصادی کشور ما 5 در صد بوده است و این در حالی است که ما سالانه 8 در صد رشد مصرف داریم.
وی با بیان تاسف از این مطلب که مصرف کشور 77 میلیون نفری ما در استفاده از حاملهای انرژی برابر کشور 1 میلیاردو 400 میلیون نفری چین است افزود: حماسه اقتصادی یعنی تولید بیشتر و مصرف کمتر.
در بخش دیگری از این جلسه استاد نصری پیرامون حماسه سیاسی با بیان دو ملاک مشارکت حداکثری و دیگری انتخاب اصلح در انتخابات گفت: ما در سال گذشته به خصوص تحریم های فلج کننده ای داشته ایم در زمینه های متعددی چون نفت، بیمه، کشتی رانی و … که دشمن احساس می کرد توانسته مردم را نسبت به نظام مایوس کند ولی میبینیم با راهپیمایی 22 بهمن چشم عالمی خیره می ماند که اولین و جزئی ترین آن گفتگوی آلماتی است و همانطور که میبینیم در ده سال گذشته 5+1 حتی ویرگول پیشنهادها را هم عوض نمی کردند ولی امروز در آلماتی بالای برگه آنها نوشته پیشنهادهای تجدید نظر شده؟!
وی اضافه کرد: در راهپیمایی فرد خیلی پیدا نیست و این در حال است که درانتخابات دانه دانه آراء حساب می شود علاوه برآن یک عمل عبادی است کلام امام است که همانگونه که نماز می خوانی باید رای بدهی.
استاد نصری بیان داشت : مشارکت باید با انتخاب اصلح باشد نه مثل واقعه ثقیفه که 75 روز بعد از غدیر و نزدیک رحلت پیامبر میبینیم که یک انتخاب غلط باعث حمله خیلیها به خانه پیامبر می شود.
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در انتخاب رئیس جمهور یادآور شد: رهبری در انتخابات پیش رو به دو نکته تاکید صریح داشتند یکی قانون مداری و دیگری داشتن نقاط قوت و نداشتن نقاط ضعف رئیس جمهور کنونی که باید برای انتخاب اصلح مدنظر همه قرار گرفته شود.