عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

ضرورت ارتقاي تعاملات درون سازماني و هم افزايي مراكز پژوهشي

حجت الاسلام و المسلمين ضيايي فر، معاون پژوهشي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي، ضمن بازديد از مركز مطالعات اسلامي اصفهان در نشست مشتركي با اعضاي هيأت علمي و مديران و كارشناسان اين مركز گفت: ....

به گزارش روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان حجت الاسلام و المسلمين ضيايي فر، معاون پژوهشي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي، ضمن بازديد از مركز مطالعات اسلامي اصفهان در نشست مشتركي با اعضاي هيأت علمي و مديران و كارشناسان اين مركز گفت: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي با وجود آن كه به عنوان پژوهشگاه برتر معرفي شده است، بايد روز به روز كيفيت فعاليت‌هاي خويش را ارتقا بخشد و به وضعيت موجود قناعت نكند.

وي با اشاره به ضرورت ارتقاي تعاملات درون سازماني و هم افزايي مراكز پژوهشي از انجام طرحي خبر داد كه بر اساس آن الگو و سازوكار مناسب تعاملات و انتقال تجارب بين قسمت هاي مختلف پژوهشي طراحي و اجرا خواهد شد.

ايشان ضمن تقدير از تلاش‌ها و فعاليت‌هاي انجام شده در مركز مطالعات اسلامي اصفهان بر اصلاح فرآيند‌هاي پژوهشي و رفع موانع موجود بر سر راه پژوهش در شعب تأكيد كرد وافزود: معاونت پژوهشي پژوهشگاه با ارزيابي فعاليت هاي پژوهشي گذشته و آسيب شناسي آنها، راهكارهاي مناسب براي ارتقاي فعاليت‌ها را تدوين و در اختيار مراكز قرار خواهد داد.

در آغاز اين نشست، جناب آقاي راهدان، معاون پژوهشي و رييس مركز مطالعات اسلامي اصفهان گزارشي از فعاليت‌ها و اقدامات در دست انجام اين مركز را ارايه نمود و با اشاره به فعاليت‌هاي اين مركز در بخش‌هاي مختلف علمي و پژوهشي، ستادي و مديريتي و همكاري‌هاي علمي با مراكز و سازمانهاي همسو در سطح استان اصفهان، خواستار توجّه بيشتر پژوهشگاه به تكميل زير ساخت‌ها، توسعة فعاليت‌ها و انتقال تجارب و فرهنگ سازماني در حوزة پژوهش شد.

وي با اشاره به ظرفيت‌هاي حوزة علمية اصفهان ، توسعة فرهنگ پژوهشي و تقويت بنيان‌هاي پژوهشي طلاب را يك ضرورت بر شمرد و تأكيد كرد: حوزة علميه اصفهان به عنوان محيط نزديك با وجود استعدادها و ظرفيتهاي علمي از زيرساختها و بسترها‌ي لازم براي انجام فعاليت‌هاي پژوهشي برخودار نيست و ايجاد اين بسترها مستلزم اهتمام جدّي مديران دفتر در تخصيص منابع و توسعة زير ساخت‌هاي پژوهشي است .

ايشان همچنين فرآيندهاي موجود پژوهشي به ويژه تعامل مركز با شعب را از ديگر مشكلات بر سر راه توسعة فعاليت‌هاي پژوهشي بر شمرد و افزود: الگوي تعامل و ارتباط مركز با شعب و به تبع آن پژوهشگاه با معاون پژوهشي اصفهان روشن نيست و همين مسأله استقرار و توسعة فعاليت‌هاي پژوهشي را با مشكل مواجه كرده است.

وي در همين باره تاكيد كرد: اگر بناست مركز مطالعات اسلامي متولي امور پژوهشي دفتر در استان اصفهان و منطقة مركزي كشور باشد لازم است الزامات اين امر تأمين گردد و متناسب با نقطة هدف، ساختار، سازمان نفرات و منابع علمي، منابع انساني، بودجه و اعتبارات لازم تخصيص يافته و در يك بازه زماني كوتاه مدت اجرايي گردد.

ايشان با اشاره به تعاملات مركز مطالعات اسلامي با مراكز علمي و همسو درسطح استان خاطر نشان شد:هم اكنون هفت پروژة علمي با اعتباري بالغ بر دو ميليارد و پانصد ميليون ريال از طريق اعتبارات فرهنگي استان از سوي مركز مطالعات اسلامي در حال انجام است كه تا پايان سال به اتمام خواهد رسيد.

فريبرز راهدان در بخش ديگر ي از سخنان خود، با اشاره به موافقت رييس محترم دفتر با چاپ آثار علمي توليد شده در مركز مطالعات اسلامي بيان كرد: شوراي نشر مركز تشكيل شده و چاپ آثار پژوهشي اين مركز در سال جاري آغاز خواهد شد.

در اين جلسه، دو نفر از اعضاي هيأت علمي نيز ضمن اراية گزارش فعاليت‌هاي پژوهشي خويش، خواهان اصلاح فرآيند تصويب كلان پروژه‌هاي پژوهشي شدند.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *