عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

دفتر تبليغات اسلامي اصفهان از اساتيد و ممتازان آموزش تجليل كرد

دفتر تبليغات اسلامي اصفهان نيز امسال هم مثل سال هاي گذشته ضمن برگزاري مراسمي از اساتيد خود در گروه هاي مختلف آموزشي تجليل به عمل آورد ....

دفتر تبليغات اسلامي اصفهان نيز امسال هم مثل سال هاي گذشته ضمن برگزاري مراسمي از اساتيد خود در گروه هاي مختلف آموزشي تجليل به عمل آورد.
به گزارش روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي اصفهان، در اين مراسم حجت الاسلام والمسلمين ارزاني رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان تجليل از اساتيد را حركتي ارزشمند بر شمرد و گفت: پيشرفت علمي همه ي ما مديون زحمات اساتيدي است كه با نشر علم خود به ارتقاي علمي ما كمك كردند، اين تقدير و تجليل فقط بخش كوچكي از زحمات اين عزيزان را جبران مي كند.
رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان خاطر نشان كرد: استاد شهيد مطهري(ره) علاوه بر اين كه نمونه كامل يك معلم بودند از ايدئولوژي اصيل اسلامي، بصيرت سياسي و از سجاياي اخلاق اسلامي نيز برخوردار بودند.
وي در ادامه گفت: حوزه هاي علميه و كليه نهادهاي فرهنگي با الگوگيري از شاخص هاي فعاليت آن بزرگوار بايستي در صدد تكميل اهداف و كارهاي ايشان گامي جديد و تلاشي مضاعف بكار گيرند.
حجت الاسلام والمسلمين ارزاني، استاد شهيد مطهري(ره) روشنفكري مجاهد قلمداد كرد و بيان كرد: جامعيت آثار و افكار و مطالعات شهيد مطهري (ره) بيانگر اين است كه ايشان با اينكه عالمي فاضل و زاهد بودند اما از ويژگي روشنفكري نيز برخوردار بودند و چون وارد حوزه هايي مي شدند كه مورد پرسش بود و اين نگرش فلسفي و باور ايشان به جامعيت دين اسلام بود كه به آثار ايشان غنايي ويژه مي بخشيد.
در ادامه همايش تجليل از اساتيد گروه هاي مختلف معاونت آموزش دفتر اصفهان و شاگردان ممتاز حجت الاسلام والمسلمين احمدي نيز به ايراد سخنراني پرداخت و از تمامي همكاران و اساتيد تشكر و قدرداني ويژه اي كرد و گفت: به طور قطع از همه زحمات اساتيد نمي توان با هداياي مادي قدرداني و تشكر كرد و پاداش و اجر واقعي را از خداوند متعال براي اين زحمتكشان مخلص مسئلت مي نماييم.
در پايان اين همايش ايرج حسابي فرزند پروفسور حسابي با يادآور شدن خاطراتي از پدرشان اظهاركرد: پدر من يك عاشق واقعي بود و لحظه اي از عمر خود بيهوده نگذراند ايشان از كم ترين وقت هم براي مطالعه و تحقيق فرو گذار نمي كرد حتي در پشت چراغ قرمز مطالعه را كنار نمي گذاشت؛ ايشان با تمام تلاش علمي خود براي خانواده ي خودش نيز ارزشي خاص قائل بود، با اينكه نمره عينك ايشان به 13 رسيده بود و بايستي هنگام مطالعه دقت خاصي مي نمود اما وقتي به همسر و فرزندانش مي رسيد چشمان خود را به نشانه علاقه چندين برابر هنگام مطالعه مي گشود و با رويي باز با استقبال خانواده مي رفت.
شايان ذكر است در پايان اين همايش، از  86 نفر اساتيد ترم تحصيلي جديد و 14 نفر از اساتيد ترم تحصيلي گذشته، 50 نفر از ممتازان سطح دو ( كارشناسي) و سطح سه ( كارشناسي ارشد) خواهر و برادر، 5 نفر از كارشناسي ارشد دانشكده علوم حديث و 17 نفر از برترين هاي آموزش زبان هاي خارجي تقدير و تجليل به عمل آمد.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *