وی افزود: در ابتدای فصل بهار سال جاری مرحله اول پذیرش انجام شد، در این مرحله از میان ۴۰ تیمایده متقاضی، ۱۰ تیم پذیرش و در ابتدای سال جاری به منظور تدوین بوم کسبوکار جلسات متعددی با منتورها و مشاوران اختصاصیشان برگزار کردند.
رئیس خانه فنّاوریهای فرهنگی اصفهان اضافه کرد: از میان تیمایده های پذیرششده در مرحله اول، تاکنون چهار تیم به مرحله ارزیابی اعتبارنامه شرکت خلاق رسیدهاند که حاکی از موفقیت این تیمها است.
حجتالاسلام والمسلمین امینی ادامه داد: در مرحله دوم پذیرش تیم ایده¬ها که مصادف با ابتدای فصل تابستان سال جاری بود، کارگاه آموزشی تدوین بوم کسبوکار ویژه متقاضیان برگزار و پس از ارزیابی داوران از ایدههای دریافتی در روز دوم کارگاه، ۱۱ تیم پذیرفته شدند که هماکنون مشغول طی جلسات منتوری هستند، با این تفاوت که در مرحله دوم، منتوریِ تیمها بهصورت گروهی انجام میشود یعنی بهازای هر تیم در جلسه منتوری حداقل دو یا سه منتور حضور دارند.
وی بیان کرد: مرحله سوم پذیرش تیمایدهها در خانه فنّاوریهای فرهنگی اصفهان در ابتدای فصل پاییز با برگزاری کارگاه انجام خواهد شد. در این مرحله، تیمایدههایی میتوانند پذیرش شوند که علاوه بر داشتن ایدهای با قابلیت تبدیل شدن به کسبوکار و تابآوری، ایده شان دارای ارزش فرهنگی نیز باشد.
رئیس خانه فنّاوریهای فرهنگی اصفهان تصریح کرد: پس از سلسله جلسات منتوری، جلسات دیگری با عنوان جلسات سهجانبه و بومتکانی برای تیمها به منظور ارزیابی مجدد بوم کسبوکار آنها برگزار میشود و سپس وارد مرحله مشاوره و تکمیل بیزینس پلن و جزئیات بوم کسبوکار خود خواهند شد.
وی گفت: در مرداد سال جاری، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از تیمهای مستقر در خانه فنّاوریهای فرهنگی استان اصفهان بازدید کردند و توصیه¬ها و راهنماییهایی ارزشمندی نیز برای موفقیّت آنها ارائه دادند.
حجت الاسلام و المسلمین امینی در پایان گفت: متقاضیان می توانند از طریق پایگاه اینترنتی noavari.dte.ir ایده خود را ثبت نمایند.
مشاهده در باشگاه خبرنگاران جوان
مشاهده در خبرگزاری تسنیم
مشاهده در خبرگزاری ایکنا
مشاهده در خبرگزاری رسا
مشاهده در خبرگزاری بسیج
مشاهده در خبرگزاری حوزه
مشاهده در خبرگزاری برنا
مشاهده در پایگاه خبری صاحب نیوز
مشاهده در پایگاه خبری ندای اصفهان