عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

مسجد يكي از مهمترين اركان اجتماع مسلمين است

حجت الاسلام و المسلمين ارزاني، رييس دفتر تبليغات اسلامي به مناسبت روز جهاني مسجد و هفته تكريم مساجد با بيان اينكه مسجد به عنوان ....

حجت الاسلام و المسلمين ارزاني، رييس دفتر تبليغات اسلامي به مناسبت روز جهاني مسجد و هفته تكريم مساجد با بيان اينكه مسجد به عنوان يك كانون فرهنگي ، تبليغي، اجتماعي امروز مورد بي اهميتي مردم قرار گرفته است گفت: مسجد براستي در جامعه اسلامي،  يكي از مهمترين اركان اجتماع مسلمين است و در دين اسلام آنقدر جماعت توصيه شده كه شما حتي براي خواندن نماز جماعت مي توانيد از فضيلت اول وقت بگذريد و يا اينكه جماعت با 2 نفر هم محقق مي شود و اگر تعداد نمازگزاران از 10 نفر تجاوز نمايد، اگر تمام ملائكه حق تعالي جمع شوند نمي توانند ثواب آنرا محاسبه نمايند، ولي متأسفانه در رابطه با كاركرد سيستماتيك مسجد در نظام اسلامي انگونه كه شايسته است فعاليت اساسي و بنيادين صورت نگرفته است .
حجت الاسلام و المسلمين ارزاني در ادامه در خصوص تعامل مساجد با جامعه امروز اظهار داشت: با وجود اينكه مساجد بسياري در استان اصفهان وجود دارد ولي غالبا مشكل كمبود فضاي مطلوب براي انجام مسايل فرهنگي و اجتماعي مطرح مي شود، وي افزود: كاركرد مسجد در جامعه كنوني غالبا تنها به اقامه جماعت آنهم نه در تمام اوقات بلكه غالبا در نمازهاي مغرب و عشا ختم مي شود.
وي درخصوص اينكه مسجد بعنوان پايگاه  فكري و پژوهشي در ابعاد كلان مي باشد، خاطر نشان كرد: آيا از مسجد به عنوان بهترين كانون فرهنگي و بهترين فضاي تدريس و ارزشمندترين مكان پژوهشي و بهترين ستاد براي تبليغ و نشر معارف ديني استفاده مي شود ؟ وآيا ائمه جماعات براستي مخاطبان خود را شناخته اند و با آنان ارتباط لازم را دارند ؟ آيا مشاوره ديني در مساجد ما صورت مي گيرد؟ آيا گفتگوها و جلسات هم انديشي تربيتي ديني اخلاقي در مساجد فعال است ؟ آيا جوانان مسلمان مساجد را پايگاهي براي خود مي دانند كه پاسخگوي نيازهاي آنان است و هزاران سؤال ديگر كه متوليان مساجد بايد پاسخگوي آن باشد.
رييس دفتر تبليغات اسلامي اصفهان در مورد نظامنامه كيفيت مسجد تأكيد كرد: احساس مي شود نظامنامه مساجد كيفيت و بسياري از مسائلي كه  مربوط به مساجد است، در دستور كارجدي متوليان امر قرار نگرفته است و غالبا مسجدي كه جايگاه ركني دارد نگاهي جزئي و درخيلي از مناطق اصلا ديده نشده است.
وي در پايان اظهار اميدواري نمود  تمام متوليان امر، با عزم جدي اين كانونهاي گسترش معارف ديني را سرلوحه  اهتمام خود قرار دهند و از نظر كمي و كيفي ارتقا دهند. لذا روز تجليل و پاسداشت مساجد مي تواند اين فضاي فكري را براي مسوولين امر حداقل سالي يكبار ايجاد نمايد.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *