وی ادامه داد: دومین ویژگی او محبت زاید الوصفی است که نسبت به ائمه(ع) معاصر خود داشته و ما تجلی این آن محبت را در نحوه برخورد و رویارویی وی با امام نهم و دهم می بینم؛ درباره ادب وی نسبت به آن دو امام همام وارد شده هرگاه وارد مجلس امام جواد(ع) یا امام هادی(ع) می شد با کمال ادب و خضوع درحالیکه دست های خود را از رداء بیرون آورده بود محضر آن امامان سلام عرض می کرد وآن دوامام پس از جواب سلام اورا نزدیک خود فرا خوانده ودر کنار خویش می نشاندند.
محزونی سومین ویژگی وی را اطاعت پذیری عبدالعظیم حسنی نسبت به اهل بیت عصمت و طهارت درمقام نظر وعمل دانست و گفت: این ویژگی ریشه درمعرفت و محبت او به اهل البیت(ع) دارد ونمونه آن را در عرضه اعتقاداتش بر حضرت هادی(ع) مشاهده می کنیم.
این استاد حوزه و دانشگاه پیرامون چهارمین ویژگی عبدالعظیم حسنی گفت: مجاهدت علمی وی در فراگیری علوم آل رسول الله(ص) و تلاش ایشان در گسترش معارف اهل بیت(ع) در نزد محبان ایشان چهارمین ویژگی است که دلیل براین مدعا واقع شدن او در سلسله سند ده ها روایت در متون حدیثی شیعه است.
وی ادامه داد: پنجمین ویژگی بارز عبدالعظیم حسنی ایفای نقش اجتماعی در هدایت و رهبری شیعیان ومحبین اهل البیت است که در زندگانی سرتاسر نورانی او دارای مصادیق متعدد و گوناگونی است.
محزونی در پایان گفت: این ویژگی ها و برخی دیگر از ویژگی های دیگر ایشان که از بیان آن به جهت اختصار صرف نظر شد، الگویی تابناک از ولایت پذیری وتشیع گستری او درمقابل دیدگان ما قرار داده است که ما با الگو قرار دادن این شخصیت عظیم الشان همانگونه که او درنزد خدا و امامان زمان خود از جایگاه بلند ورفیعی برخوردار شد ماهم در نزد خدا و امام زمانمان حضرت بقیه الله (عج) از مقام ومنزلت والایی برخوردار باشیم.
مشاهده در پایگاه خبری صاحب نیوز
مشاهده در پایگاه خبری دانا
مشاهده در پایگاه خبری ندای اصفهان
مشاهده در خبرگزاری شبستان