رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان اینکه ملت فرهنگی ایران اسلامی، همیشهی تاریخ، مظهر مهربانی و خدمتگزاری بودهاند، افزود: فرهنگ دَهش مَنشی و اجابتگرانه جزء لاینفک سبک زندگی ایرانیان است که از کرَم امام حسن مجتبی علیهالسلام و فداکاری زینب کبری سلامالله علیها سرچشمه میگیرد.
وی اظهار داشت: اینک در شرایط بحران کرونا با سرانگشت اشاره رهبر بزرگوارمان باید رزمایش مُواسات و همدلی و همراهی راه بیندازیم و عرصه خدمتِ فرهنگی و اجتماعی را با محوریّت محلات، مساجد و تشکّلهای مذهبی مدیریت کنیم.
حجت الاسلام قطبی به برخی از نمونههای رایج نذر فرهنگی اجتماعی قربانی، اهدای خون، خدمات و یاری رسانی اجتماعی، نذر بهداشت و سلامت، اهدای محصولات فرهنگی، انجام فعالیتهای داوطلبانه، مشاوره و آموزشهای فرهنگی اشاره کرد و تصریح کرد: در این میان باید پایگاههای فرهنگی محلات با محوریّت مسجد به عنوان شبکه مویرگی در سطح جامعه، نظام مدیریتِ این رزمایش را بر عهده بگیرند و با سازماندهی نیروهای داوطلب و جهادی، میداندارِ مواسات اجتماعی و خدمت رسانی فرهنگی بشوند.
وی گفت: هر مسجد به عنوان یک پایگاه اجتماعی، مسئولیت هماهنگی خدمات داوطلبانه مجاهدان فرهنگی و اجتماعی را بر عهده خواهد داشت که با اِشراف امام جماعت و مسئولان مسجد در سطح محله خدمت رسانی خواهد کرد.