عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

فقدان شدید کار تشکیلاتی در حوزه علمیه/ حضور طلاب در فضای مجازی عامل خفه شدن شبهه ها در نطفه

حجت الاسلام والمسلمین جلوانی اصل قرآنی« یَدُاللهِ مَعَ الجَماعَه» را اساس کار تشکیلاتی دانست و با تأکید بر لزوم ورود حوزه علمیه به مبحث روانشناسی اجتماعی و حضور تشکیلاتی طلاب در فضای مجازی، گفت: طلاب می توانند به محض ورود شبهه به فضای مجازی آن را خنثی کنند.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین جواد جلوانی، فعال فضای مجازی در نشست شبکه سازی و رسانه از سلسله نشست های گروه های تبلیغی که در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار شد، گفت: خداوند دنیا را با فرمول هایی خلق کرده که در حوزه علمیه به این روابط و فرمول ها دست پیدا می کنیم و انسان نمی تواند خارج از آن روابط حرکت کند.

وی ادامه داد: بر اساس همین آموزه ها می دانیم که وقتی باد در مکانی می وزد بر اقلیم تمام جهان اثر می گذارد و حتی در بی نظمی های این جهان هم یک نظم وجود دارد و حرکت پاندولی نمونه این نظم در بی نظمی است و مهم تر اینکه می دانیم وقتی در یک مسجد کوچک کار فرهنگی انجام می دهیم، این عمل ما بر روی تمام جهان تأثیر می گذارد.

لزوم ورود قوی حوزه علمیه در حوزه روانشناسی اجتماعی / کارتشکیلاتی؛ اصل قرآنی جهانشمول برای رسیدن به موفقیت
فعال فضای مجازی با اشاره به کشف فرمول های جهان در حرکت کشتی ها بر روی دریاها و حرکت هواپیما ها در آسمان، افزود: بشر توانست بخشی از روابط فیزیکی حاکم بر دریا و آسمان را کشف کند و ما در حوز علمیه باید بتوانیم تمام فرمول های حاکم بر جهان در حوزه کار تربیتی را بیابیم و بایستی در حوزه روانشناسی اجتماعی با قدرت ورود پیدا کنیم و این مهم با کار تشکیلاتی صورت خواهد گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین جلوانی کار تشکیلاتی را مصداق بارز نظم دانست و اظهار داشت: این آیه قرآن کریم که « یَدُاللهِ مَعَ الجَماعَه » یک اصل کلی برای تمام انسان ها در همه اعصار تاریخ است و تنها به مسلمانان تعلق ندارد، بلکه در طول تاریخ صهیونیست ها بیشترین استفاده را از این فرمول عالم داشته اند و توانسته اند به موفقیت های بزرگی دست یابند، اگر چه از ابزار غیر شرعی و ناجوانمردانه و تاراج دیگر ملت ها برای رسیدن به اهداف خود نیز استفاده کرده اند.

وی با اشاره به نشان تجاری« مک دونالد» و موفقیت آن در حوزه های صنایع غذایی مختلف در سطح دنیا، تصریح کرد: مک دونالد تنها یک همبرگر فروشی نیست، بلکه یک تشکیلات واحد در سراسر قاره های کره زمین است و اگر کار تشکیلاتی نبود، هرگز این محبوبیت و گستردگی را نداشت.

کاربرد گسترده حقه «مارپیچ سکوت» در فضای مجازی از سوی دشمنان انقلاب/ نقش عجیب فضای مجازی در بحران سازی
فعال فضای مجازی با بیان خاصیت «ترند شدن» در توییتر، ابراز داشت: 80 درصد ترندهای مربوط به آشوب های عراق در امارات و عربستان سعودی ایجاد شد و با یک کار تشکیلاتی قوی توانستند این بحران را در عراق ایجاد کنند و منافقین هم توانستند تأثیر بالایی در آشوب های ایران داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین جلوانی با اشاره به کارکرد بالای «مارپیچ سکوت» در فضای مجازی، گفت: وقتی موضوعی در فضای مجازی به دفعات تکرار می شود، قشر خاکستری آن موضوع را به عنوان یک حقیقت در نظر می گیرند و مثلاً در انتخابات ریاست جمهوری یک کاندیدا اعلام می کند که بر اساس نظرسنجی ها بیشترین رأی را دارد و همین سبب می شود تا بسیاری از مردم به آن شخص رأی دهند، چرا که می ترسند کاندیدایشان رأی نیاورد و به ناچار به «مارپیچ سکوت» و شرمندگی در برابر سایر افراد جامعه فرو روند.

وی توضیح داد: وقتی تغییر رژیم در ایران برای یک سال به هشتگ مهم فضای مجازی تبدیل می شود به این معنا نیست که همه مردم خواستار تغییر رژیم هستند، اما بسیاری از مردم وقتی موج رسانه ای را می بینند، لا اقل سکوت می کنند و جرأت ابراز نظر خود را ندارند و نمی دانند که تنها 500 تا هزار نفر با ایجاد اکانت های تقلبی متعدد و به اسم افراد مختلف از قشرهای مختلف این موج هشتگ را ایجاد کرده اند که بسیاری از آن ها ممکن است اصلاً در خارج از کشور هم باشند. این موضوع درباره حجاب هم اتفاق افتاد و به دروغ طوری در فضای مجازی تبلیغ کردند که گویی همه مردم ایران خواهان بی حجابی در جامعه هستند.

حضور طلاب در فضای مجازی عامل خفه شدن شبهه ها در نطفه/ فقدان شدید کار تشکیلاتی در حوزه های علمیه
فعال فضای مجازی با تأکید بر لزوم حضور گسترده طلاب و نخبگان در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و توییتر، تصریح کرد: توییتر امروز به عنوان مغز فضای مجازی مطرح است و حدود 45 میلیون نفر ایرانی در اینستاگرام حضور دارند و حتی بسیاری از کودکان و نوجوانان هم در اینستاگرام صفحه شخصی دارند.

حجت الاسلام والمسلمین جلوانی با بیان اینکه شبهات فضای مجازی در مرحله اول باید به دست طلاب حوزه علمیه برسد، اظهار داشت: لازمه این مهم این است که طلاب در فضای مجازی فعال باشند تا بتوانند در همان ابتدا با شبهه درگیر شوند و پاسخی قانع کننده برای آن بیابند. در غیر این صورت، شبهه در جامعه پخش می شود و دیگر مقابله با آن بسیار سخت می شود.

وی با اشاره به برخی تفاوت های کار تشکیلات با کار هیئتی، گفت: لازم است تا کار تشکیلاتی در حوزه های علمیه باب شود و ما امروز با فقدان شدیدی تشکل های حرفه ای در حوزه علمیه روبرو هستیم و نگارش کتاب «به توان تشکیلات» با هزینه شخصی از سوی این جانب و دوستم آقای هاشمی به همین منظور صورت گرفته است که امروز به چاپ پنجم رسیده و امیدوارم تا بتوانیم جلد دوم آن را حول تشکیلات در فضای مجازی تدوین کنیم.

فعال فضای مجازی با معرفی کانال«شفاف» در پیام رسان های ایرانی برای آموزش کار تشکیلاتی در فضای مجازی، بیان داشت: شبکه فعالان انقلابی فضای مجازی شامل 10 تشکل می شود و با آدرس shafaf_esfahan در پیام رسان های ایرانی و به خصوص بله و سروش فعال است که اطلاع رسانی در خصوص فعالیت ها و همچنین ارائه محتوای مناسب در قالب های مختلف در این کانال ارائه می شود.

مشاهده در خبرگزاری فارس

 

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *