وی در ادامه پیشنهاد داد: کمیته ای مشترک برای تعیین سرفصل های آموزشی متناسب با دوره های خواهران و با استفاده از ظرفیت اساتید خواهر تشکیل و قبل از آن نیازسنجی همه مدرسه علمیه خواهران به صورت مجزا انجام شود.
مدیرکل فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به ضرورت تعامل و برنامه ریزی منسجم، تأکید کرد: شورای عالی تبلیغ استان اصفهان با حضور نهادهای تاثیرگزار در بحث اعزام روحانی و آموزش های کاربردی مبلغان مانند مرکز مدیریت حوزه علمیه، شورای ائمه جمعه و جماعات، بسیج طلاب، نهادی نمایندگی در دانشگاه، اوقاف و امور خیریه، سازمان تبلیغات اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و… تشکیل شود.
در قسمت دیگری از این دیدار، حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا بهرامی، مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان اصفهان با بیان این که دفتر تبلیغات اسلامی جایگاه برجسته¬ای دارد و باید از ظرفیت های آن استفاده شود، گفت: با توجه به وجود 52 حوزه علمیه خواهران و 15000 طلبه در استان اصفهان، آمادگی تعامل برای فعالیت های مشترک آموزشی وجود دارد.
وی با تاکید بر دوری از موازی کاری و لزوم انسجام فعالیت و خدمات ویژه طلاب، افزود: با توجه به اعزام تعداد کثیری از طلاب خواهر از مدارس علمیه، تمرکز اعزام از یک نهاد، ضروری است و نیازمند بررسی بیشتر برای واگذاری این امور به دفتر تبلیغات اسلامی است.
در این دیدار حجج اسلام صادق امینی، رییس اداره اعزام تخصصی و تشکلهای تبلیغی، هادی مشگدار، رییس اداره اعزام مبلغان و مجید شجاعی، رییس اداره آموزش¬های کاربردی مبلغان، مدیرکل فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان را همراهی کردند.