وی بیان کرد: این کارگاه با محوریت مسئله شناسی و با عنایت ویژه به قطبها و مسائل دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد.
مدیر مدرسه علمیه مجتهده امین اظهار کرد: در روز اول این کارگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر کدخدایی، چگونگی مواجهه با مشکل و مسأله شناسی خام را موردبررسی قرارداد، این استاد در این بین مشکل را از دید مردم عادی بررسی و با سؤالاتی مثل آیا، چگونه، کجا، کدام و… طلاب را با عناوین منتخب خود مواجهه نمودند تا بتوانند از دید مردم عادی با این مشکل مواجه شوند.
وی افزود: استاد کارگاه در روز دوم، مسألهشناسی و دقیق سازی سطح اول را مطرح نموده، مشکل عناوین را از دید متخصصین با ایراد سؤالاتی در حیطه مقولات عشر (جوهر، ماهیت، اندازه، مقدار، کیفیت، عناصر داخلی، نسبت موضوع با سایر موضوعات، موقعیت زمانی و مکانی، کلان و خرد بودن، اثرگذاری و اثرپذیری)، علل اربعه (علت مادی، صوری، غایی و فاعلی)، اساس المطالب (ماشارحه و ما حقیقته، سؤال از ماهیت)، هل مرکبه و هل بسیطه (سؤال از اصل وجود و ویژگیها، لم ثبوتی و لم اثباتی) را نیز بررسی کردند.
قاسم پور عنوان کرد: حجت الاسلام و المسلمین دکتر کدخدایی در ادامه کارگاه، ابهاماتی که طلاب در خصوص عناوین انتخابی خود داشتند را برطرف و اذهان طلاب را آماده تبیین مسأله نمود، همچنین در ادامه چارچوب و نظریات پیرامون موضوعات انتخابی، طلاب را مورد کنکاش قرارداد.
وی توضیح داد: استاد این کارگاه آموزشی، در پایان با عنایت به چارچوب نظری دقیق سازی شده موضوعات، اشکالات طلاب برطرف و طرحهای استاد آماده بارگذاری شد.
شایان ذکر است این کارگاه در سامانه سامع ثبت و حضور و غیاب و نظرسنجیها هرروزه به شکل آنلاین از طریق سیستم انجام شد و میانگین درصد رضایتمندی از کارگاه مذکور ۹۴.۱۱ توسط طلاب ثبت شد.