وی اخلاق را اساسیترین هدف انبیا و محور اصلی کتابهای آسمانی بیان کرد و گفت: همانگونه که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در فلسفة نبوت خویش فرمودند: «انما بعثت لاتمّم مکارم الاخلاق»؛ از این رو، ضرورت است با بهرهگیری از قرآن کریم، نظام اخلاقی قرآن استخراج و تدوین شود تا الگویی شایسته برای پژوهش های قرآنی و تحقیقات اخلاقی قرار گیرد.
رئیس اداره نشر و مطبوعات پژوهشکدة الهیات و خانواده افزود: قرآن از زوایای مختلف ابعاد اخلاقی، یعنی معرفت، عاطفه، اراده، فعل و منش و با جنبه های مثبت و منفی، منظومه بزرگ اخلاقی را تشریح کرده و فرا روی انسان قرار داده است. که نظام وارة وسیعی را شکل می دهد.
جنتی با توضیح اینکه نویسنده و محقق، کتاب «نظام اخلاقی قرآن» را در سه فصل سامان داده است، افزود: فصل اول به مفاهیم و طرح و آثار مرتبط با نظام اخلاقی قرآن پرداخته است. چگونگی شناخت گزاره های اخلاقی قرآن محتوای فصل دوم را تشکیل میدهد و در فصل سوم و پایانی کتاب با ساختار گزاره های اخلاقی قرآن آشنا می شویم.
کتاب «درآمدی بر نظام اخلاقی قرآن» در قطع رقعی و در 336 صفحه و با قیمت 30 هزار تومان در اختیار قرآن پژوهان و فرهیختگان قرار گرفته است.
مشاهده در خبرگزار صدا و سیمای مرکز اصفهان
مشاهده در باشگاه خبرنگاران جوان
مشاهده در خبرگزاری حوزه
مشاهده در خبرگزاری شبستان
مشاهده در خبرگزاری ایکنا
مشاهده در خبرگزاری مهر