وی با اشاره به حضور پرشور روحانیون و همه اقشار جامعه در یاری رسانی به مردم سیلزده اظهار داشت: با این اتفاق و خسارات زیادی که سیل به مناطق وارد کرد خدا نشان داد هنوز هم مومنان پای شعارهای اسلامی هستند و تا جایی که بتوانند به همه خدمت میکنند.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: خیرخواهی عمومی از زمان معصومین و امامان دیده میشود که برای آنها کافر، مشرک، بینماز با شیعه فرقی نداشت و هر کس به کمک نیاز داشت، آنها دریغ نمیکردند، خیرخواهی سیره معصومین است و اتفاقی که در اثر سیل رخ داد، گویای همین امر بود، همه به همدیگر کمک میکردند و کارهای زیادی انجام میدادند.
وی ادامه داد: محور دومی که در امدادرسانی سیل نمایان شد، الگوی خدمترسانی از جانب طلاب بود، کمک و امدادرسانی آنها از روی ترحم نبود بلکه برای تقرب به خدا بود و آنها فقط با خدا معامله کردند و هیچ توقع تشکر و قدردانی نداشتند.
حجت الاسلام و المسلمین روستا آزاد با بیان اینکه سرمایه اجتماعی به خاطر شبهه پراکنی و فعالیت مستمر دشمن، دستخوش آسیب شده بود، گفت: این کار روحانیون و طلاب باعث شد این سرمایه آسیب دیده توسط روحانیون بهبود پیدا کند و باید حواسمان باشد که این سرمایه مخدوش نشود.
وی خاطرنشان کرد: طلاب و روحانیون باید از نظر علمی و اخلاقی بسیار بالا باشند و بتوانند با مهارت کافی با همه نوع قشر، جنس و سن ارتباط برقرار کنند و با این وسیله سرمایه اجتماعی را حفظ کنند.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم افزود: مردم سیلزدهای که سیل خانهها و وسایلشان را از بین برده، نیازمند کسانی هستند که سیل شبهات در جوانان نسبت به عدالت و حکمت خداوند را پاسخ دهند و روحانیون و طلاب موظف هستند این سرمایه اجتماعی که با اشاره مقام معظم رهبری و همت و تلاش روحانیون و طلاب به وجود آمده، مخدوش نشود بلکه بیش از پیش به آن افزوده شود تا خدا و امام زمان(عج) از ما راضی باشند.
لازم به ذکر است این برنامه به صورت مشترک بین دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، سازمان بسیج طلاب و روحانیون، مؤسسه تخصصی خطابه امیربیان، مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اصفهان جامعه مبلغین انقلاب اسلامی و ستاد مردمی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان اصفهان روز سه شنبه 10 اردیبهشت از ساعت 10:30 صبح در سالن حکمت واقع در باغ غدیر اصفهان برگزار شد.