وی افزود: میز تمدن در دفتر تبلیغات اسلامی شکل گرفت و فعالیتهای فرهنگی، پژوهشی و گفتمان سازی تعیین شد و در سراسر کشور به ویژه در دانشگاهها و حوزههای علمیه در حال اجراست، در اصفهان نیز سعی کردیم در ابتدای امر با حضور چهرههای شاخص علمی و کشوری هم برای مدیران و بخشهای مختلف نشستهایی را برگزار کنیم.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان خاطرنشان کرد: در همه جوامع علمی کشور و در سطوح مراجع اقبال خوبی از بیانیه گام دوم شکل گرفت، حتی برخی از مدرسان درس خارج حوزه علمیه نیز یک روز از هفته را به تبیین بخشهایی از بیانیه گام دوم انقلاب اختصاص دادند.
وی تصریح کرد: نقطه پیوند بین امور جهادی و مدیریت جهادی و تمدن نوین اسلامی، تعاون است، لازمه آن نیز این است که از پوسته فردیت خارج شده و در شبکه جامعه و اجتماع ورود پیدا کنیم.
حجتالاسلام و المسلمین قطبی بیان کرد: شاید معادل تعبیر فرد و جامعه را کلمه و کلام بیان کنیم، کلمه به تنهایی ارزش و بار معنایی دارد اما به تنهایی برای ارتباطات انسانی کفایت نمیکند و باید در کنار هم چیده شود تا تبدیل به کلام شود. انسانها نیز در سطح جامعه اینگونه هستند و هر کس برای خود توانایی را دارد.
وی گفت: برای رشد و تعالی و برای رسیدن به افقهای بلند تمدن و تأثیرگذاری در سطح دنیا باید جریانها و افراد به یکدیگر گره بخورند تا دستاورد بزرگی برای بشریت خلق شود، این مفهوم امروزه با عنوان تشکیلات گفته میشود و یکی از نیازهای راهبردی جامعه ما تشکیلات است به ویژه اینکه تشکیلات از جنس تشکیلات شبکهای باشد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اظهار داشت: تمدن اسلامی لایه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، صنعت و غیره دارد که همه یک منظومه به هم پیوسته است، در همه این عرصهها این هستههای تشکیلاتی شکل گرفته و در قالب یک شبکه همافزا متصل و مرتبط به هم هستند که این لازمه راهبردی جامعه اسلامی برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی است.
وی افزود: تلاش کنیم با توجه به توانمندی خودمان از پوسته فردیت خارج شویم و در قالب هستهها، گروهها و تشکلها، سازمان یافته و هماهنگ اقدام کنیم و در یک شبکه بزرگتر با هم همکاری کنیم، امروز یکی از علتهای توفیق کشورهای توسعه یافته اقدام شبکهای و فعالیتهای مشابه شبکهای است.
حجتالاسلام و المسلمین قطبی خاطرنشان کرد: ما در این زمینهها با تأخیر وارد شده ایم، البته با یک شبکه مردمی نظام جمهوری اسلامی شکل گرفته، در عرصه جنگ نیز این اتفاق رخ داد و شبکه به هم پیوسته مردمی در جنگ پیروز شد، امروز برای رفع مشکلات اقتصادی و رشد و تعالی فرهنگ، رونق بخشی به مسائل سیاسی و اجتماعی، حل مشکلات اشتغال و دیگر عرصهها باید حرکت کنیم و به عنوان یک استراتژیک تشکیلات و تشکلها را ایجاد کنیم و همکاری کنیم.
وی تصریح کرد: از مفهوم سازمان باید عبور کرده و به مفهوم نهاد برسیم، تفاوت سازمان و نهاد این است که سازمان اغلب دستوری است و با قوانین کار میکند و متکی بر امور مادی تأمینی است، اما نهاد متکی بر خواست درونی انسانهاست، همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند خودجوش و درون خیز و جهادی باید عمل کرد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان بیان کرد: نهاد متکی بر پیوندهای اجتماعی است و در جامعه شکل میگیرد، نهاد متکی بر دغدغه و خلوص درونی افراد است و نیاز به انگیزههای مادی ندارد و بر اساس نیازهای معنوی پیش روی میکند.
وی گفت: افق فکری تمدن نوین اسلامی سرزمین ایران نیست، جمهوری اسلامی برکتی نیست که فقط در سرزمینی محدود به نام ایران ثمره بدهد و باید برای همه دنیا اندیشیده، در هر نقطه عالم بتوانیم کار اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی انجام دهیم برای نجات بشریت گام برداشتهایم.
حجتالاسلام و المسلمین قطبی اظهار داشت: باید بشریت نجات پیدا کرده و به سعادت برسد، تمدن اسلامی به معنای صلح، سعادت، عدالت، توحید، عبودیت و نجات بشریت است، 4 رکن اصلی تمدن اسلامی توحید، عبودیت، کرامت و سبک زندگی اسلامی است و مسائل در این تمدن اسلامی جای دارد، برای رسیدن به آن باید سیاست راهبردی را همدل و همگام دنبال و در راستای آن تلاش کنیم.
برای مشاهده همه تصاویر اینجا کلیک کنید.