وی گفت: در عرصه هنرهای ادبی که شامل داستان نویسی، فیلمنامه نویسی، یادداشت نویسی و شعر می باشد، طلاب آثار خود را با مراجعه به پایگاه اینترنتی مرسلات بارگزاری می کنند.
رییس اداره هنری دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اضافه کرد: عرصه دوم هنرهای تجسمی می باشد که شامل عکاسی، طراحی، نقاشی، خطاطی، گرافیک و طراحی پوستر است که به صورت حضوری آثار تحویل معاونت فرهنگی مدارس علمیه خواهران می شود.
وی عرصه سوم برای ارائه آثار را هنرهای تصویری عنوان کرد و افزود: این عرصه شامل کلیپ، فیلم کوتاه، پویا نمایی، نماهنگ، نرم افزار(اپلیکیشن و بازی های رایانه ای) می باشد و طلابی که در این زمینه آثاری دارند می توانند این آثار را به معاونت فرهنگی حوزه خود ارائه نمایند.
شجاعی خاطر نشان کرد: مقرر شده است طلاب آثار تجسمی و تصویری خود را به معاون فرهنگی مدارس علمیه تا تاریخ 20 فروردین 98 تحویل دهند.
وی عرصه چهارم شرکت طلاب در این جشنواره را شامل هنرهای شفاهی بیان کرد و ادامه داد: این عرصه شامل هنر سخنوری، قصه گویی، کلاس داری واجرای برنامه کودک و مرثیه سرایی است و ثبت نام در این رشته ها تنها از طریق پایگاه اینترنتی مرسلات صورت می گیرد، هم چنین دبیرخانه جشنواره از 22 لغایت 24 فروردین 98 داوری آثار را به صورت متمرکز در مرکز مدیریت خواهران انجام می دهد.
رییس اداره هنری دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان افزود: به غیر از این چهار عرصه هنری یک بخش ویژه نیز در جشنواره وجود دارد که شامل ارائه آثار پیرامون شخصیت علمی و اجتماعی بانو مجتهده امین است، در هریک از این چهار عرصه طلابی که دارای اثری درباره زندگی و شخصیت اجتماعی و علمی بانو مجتهده امین آثاری داشته باشند به صورت ویژه داوری خواهند شد.
وی زمان اختتامیه این جشنواره را 28 فروردین 98 روز ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام و روز جوان اعلام کرد و گفت: کار ویژه ای نیز به مناسبت ایام ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها به صورت متمرکز در دبیرخانه جشنواره انجام می شود که شامل بازنویسی کتاب بانو مجتهده امین به نام «روش خوشبختی و توصیه به خواهران ایمانی» است و سعی بر این است که این کتاب به زبان امروز توسط طلاب صاحب قلم حوزه علمیه اصفهان بازآفرینی شود.