عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

تزریق نشدن دین به جامعه موجب افول ارزش ها در خانواده می‌شود

عضو هیأت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با تشریح اصول تحکیم خانواده در اسلام تأکید کرد: ریشه مشترک تمام آسیب ها اجتماعی، سست شدن اعتقادات و اخلاقیات در خانواده است.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین حسین بستان در نشست علمی انقلاب اسلامی و تحکیم خانواده که به همت پژوهشکده الهیات و خانواده دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار شده بود با اشاره به اینکه بعد از گذشت چهل سال  از پیروزی انقلاب در حوزه خانواده چه اتفاقی افتاده و چه دستاورد هایی داشته ایم، اظهار داشت: اگر در شرایط عادی بودیم  و اگر کشور در این چهار دهه با بحران روبرو نبود  نمره به خانواده از بیست چه نمره ای بود، ده  بود و این نمره را از بیست حساب نکنیم، بلکه ده را از چهارده حساب کنیم.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ادامه داد: با این شرایط بحرانی حداکثر نمره چهارده است، چون با مشکلاتی که عامدانه و غیر عامدانه به سر خانواده آمده و توطئه هایی که وجود دارد، در این شرایط  اگر می خواستیم بهترین عملکرد را داشته باشیم،  باید نمره  چهارده می دادیم.

وی تأکید کرد: بنابراین باید با نگاهی متعادل تر  مسایل خانواده را ارزیابی کنیم و توقع نداشته باشیم که باید نمره بیست می گرفتیم ولی الان نمره ده گرفتیم.

وی با بیان غلبه رویکردهای سکولار در دانشگاه ها و مباحثی که با نگاه دینی و با گفتمان انقلاب اسلامی همراهی ندارد افزود: گسترده شدن مشاوره خانواده نشان دهنده اهمیت دادن به مسایل خانواده هست و خیلی ها ضرورت این مراجعه به مشاور خانواده را پذیرفته اند و به هر حال مسایل خانواده در یک مسیر پیشرفت قرار دارد. 

حجت الاسلام بستان درخصوص مسایل رسانه ای و تلویزیون و سینما تصریح کرد: این که رسانه های کشور به خانواده اهمیت می دهند و به عنوان یک مساله و موضوع مورد اهمیت هست و فیلم هایی می سازند، برنامه ها کارشناسی که تولید می شود برنامه های خوب و نشان دهنده آن است که مورد توجه و اعتناست و در قالب هنر آموزه های خوب و اخلاقی را ارائه می کنند. 

عضو هیأت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با اشاره به اقدامات سلبی و اقداماتی که  در جهت رفع مشکلات بوده خاطر نشان کرد: ما در فضایی حرکت می کنیم که مورد تهاجم دشمنان هستیم و خیلی از انرژی ما صرف شده تا مانع آن تهاجم ها شویم و همچنین الگوهای ضد خانواده در غرب زیاد شده و هر چه آنها پیشرفت کنند،  خانواده ضربه می بیند.

وی ادامه داد: از هر سه ازدواج یکی از آنها به طلاق منجر می شود  و در جامعه سی درصد طلاق وجود دارد و این در حالیست که  آمار طلاق عاطفی دو برابر طلاق است.

حجت الاسلام و المسلمین بستان با اشاره به اینکه  فضای جدیدی بعد از انقلاب حاصل شده که زنان به مشارکت های  سیاسی و حضور در جامعه روی آورده اند افزود:  همین حضور زنان در جامعه و اشتغالات تاثیر مستقیم بر خانواده دارد و سن ازدواج ها را بالا می برد و با فرزند آوری و تربیت فرزندان ارتباط تنگاتنگی دارد. 

وی تأکید کرد: بنابراین باید الگویی را معرفی کنیم که زن هم معلم و هم دکتر باشد و هم مادر و هم جایگاه خانواده را یک اصل بداند.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با بیان اینکه موانعی دیگری همچون  بهم ریختگی نظام اولویت ها و جابجایی اهم و مهم ها نشان دهنده سیاستگذاری های غلط در جامعه است تصریح کرد: متاسفانه جایگاه دین در جامعه ما تنزل پیدا کرده است و جامعه شناسان بحث سکولار و دین زدایی را مطرح می کنند که ریشه مشترک تمام این آسیب هاسست  شدن دین و اعتقادات و اخلاقیات در خانواده  است.

وی در پایان اظهار داشت:  وقتی به جامعه دین تزریق نشود، اصول و ارزش های  خانواده افول پیدا  می کند و  خانواده ها خیلی راحت تهاجمات فرهنگی را  می پذیرند و اصول را زیر پا می گذارند و اگر این اشکال بر طرف نشود، خیلی راحت همه ارزش ها و سرمایه هایمان را خراب می کنیم.

مشاهده در خبرگزاری شبستان

 

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *