وی با بیان اینکه این جشنواره باهمکاری دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان انجام می شود و شهرداری تا حد توان خود از زحمات اساتید و هنرمندان قدردانی خواهد کرد، افزود: بهترین زبان برای صحبت با مردم درباره پیامبر مهربانی، زبان هنر و استفاده از گرافیک است و ما با هر زبان دیگری که بخواهیم در این خصوص صحبت کنیم با کاستی ها و اشتباهاتی مواجه خواهیم شد.
معاون فرهنگی منطقه 4 شهرداری اصفهان ابراز داشت: می خواهیم فضای شهر را از طریق هنرهای تجسمی با موضوع پیامبر مهربانی تحت تأثیر قرار دهیم و در گفتگو با اداره هنری دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به این نتیجه رسیدیم که از اساتید ارجمند بخواهیم که در این زمینه تولید اثر داشته باشند و این آثار کاملاً با نگاه شهری باشد.
رهبری ادامه داد: نگاه دوم ما این است که این آثار جمع آوری و به کتاب تبدیل شوند و می خواهیم حداقل 30 اثر از بین آثار مختلف را در سطح شهر نصب کنیم و نشر دهیم.
وی باز کردن باب گفتگو با اساتید را از جمله برنامه های مهم جشنواره دانست و گفت: امیدواریم در این چند ماهه اساتید بتوانند آثار خوبی خلق کنند و در فصل زمستان از آثار موفق رونمایی شود و در ایام مبعث بتوانیم این آثار را در سطح شهر و در منظر و دید شهروندان قرار دهیم که در ایام نوروز هم آثار برای گردشگران قابل رؤیت خواهند بود و مسافران و مردم در هوای خوب بهاری با پیامبر نور و رحمت بیشتر آشنا می شوند.
معاون فرهنگی منطقه 4 شهرداری اصفهان با بیان اینکه دبیرخانه جشنواره در شهرداری منطقه 4 قرار دارد، اظهار داشت: برای انعقاد قرارداد و دریافت مشاوره از طرف دفتر تبلیغات اسلامی در خدمت اساتید دواطلب هستیم و امیدواریم که همه اساتید در این کار بزرگ مشارکت کنند.
رهبری هدف از فراخوان عمومی را تولید اثر با کیفیت دانست و تصریح کرد: اساتید می توانند به دانشجوهای خود برای خلق آثار فاخر مشاوره دهند و ما هم برای اساتید مشاور حق مشاوره را قائل هستیم.
وی با اشاره به وجود مکان های ویژه در مناطق پانزده گانه شهرداری نظیر باغ غدیر که در فصول مختلف سال مخاطبان بسیاری دارند، بیان داشت: به فکر طراحی برای فضای باغ غدیر هستیم و مکان های دیگری هم به همین منظور به اساتید معرفی می شوند که مکان های مترو هم بخشی از این فضاها هستند.