رییس اداره امور مبلغان خواهر دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با اشاره به اینکه خواهران مبلغ می توانند نقش بسیار سازنده ای جهت ایجاد تحول در خانواده و جامعه داشته باشند، اظهار داشت: از همین رو دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با توجه به این مهم طرح اعزام مستمر هفتگی را با شناسایی ، تربیت، ساماندهی مبلغان شاخص ، در آبان ماه 1395 دستور کار خود قرار داد.
وی به اهداف این طرح اشاره کرد و افزود: جایگزین نمودن مبلغات توانمند به جای مبلغان سنتی در جلسات خانگی، جایگزین نمودن جلسات تخصصی موضوع محور به جای جلسات عمومی و جهت دادن اعزام های انفرادی به سمت اعزام های تخصصی از اهداف مهم این طرح بوده است.
حجت الاسلام قیصری با بیان اینکه در فاز اول شناسایی 20 نقطه آسیب دیده فرهنگی سطح شهر را در دستور کار قرار دادیم، اظهار داشت: در فاز دوم شناسایی 30 نقطه دیگر در داخل شهر و در فاز سوم در سال گذشته 50 نقطه دیگر در داخل شهر و در سال 97 در استان چهار محال و بختیاری و اصفهان در حال گسترش است.
وی افزود: هم اکنون تعداد 86 مبلغ شناسایی و با انجام مصاحبه و منبر گزینش شده اند که هر نفر حداقل یک و حداکثر 3 منزل را مدیریت می کند.
رییس اداره امور مبلغان خواهر دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با بیان اینکه در حال حاظر 127 محفل فرهنگی در اداره خواهران ثبت و دارای شناسنامه فعالیت می باشد، افزود: 5588 محفل در سال برگزار می شود که بر فرض که حداقل شرکت کننده در هر محفلی حدود 30 نفر باشد یعنی 167640 نفر سالیانه دراین محافل حضور دارند.
وی با اشاره به اینکه 40 محفل در اداره تبلیغات اسلامی رسماً ثبت شده است، گفت: به جهت اینکه مبلغان طرح مستمر فرهنگی به روز باشند هر 15 روز یکبار درکارگاه های علمی آموزشی تأمین محتوای به مدت 4 ساعت شرکت می نمایند.
مدیر اجرائی طرح حمایت از محافل فرهنگی خاطرنشان کرد: پس از گذشت یک سال و نیم وبرگزاری 72 جلسه محفل فرهنگی، معمولا مبلغ به توانمندی و خوداتکایی لازم خواهد رسید و پس از آن به گروه های تبلیغی تخصصی معرفی می شوند تا گروه خود را رسماً در قسمت گروه های تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی ثبت و در قالب طرح های خلاق ادامه فعالیت دهند.
برای مشاهده همه تصاویر اینجا کلیک کنید.