عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

برگزاری 55 دوره تحصیلات تکمیلی و تخصصی حوزوی و دانشگاهی در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان

اردوی توجیهی آموزشی 55 نفر از طلاب جدیدالورود سال تحصیلی 98-97 دو مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین و علامه مجلسی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در اردوگاه شهرداری باغ بهادران اصفهان، برگزار شد و رییس دو مؤسسه در این اردو از برگزاری تا به حال 55 دوره تحصیلات تکمیلی حوزوی و دانشگاهی در دفتر اصفهان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین صافی اصفهانی تصریح کرد: در سال تحصیلی 98-97، مجموعا چهار گروه جدید، یک گروه سطح 3 کلام اسلامی خواهران، یک گروه سطح 3 مشاوره اسلامی برادران، یک گروه ارشد تبلیغ و ارتباطات خواهران و یک گروه سطح 4 فقه و اصول خواهران گرایش فقه خانواده، در دو مؤسسه آموزش عالی حوزوی دفتر اصفهان به تحصیل اشتغال یافته و به دوره های تحصیلات تکمیلی دفتر اصفهان ملحق شده اند.

وی از برگزاری تا به حال 55 دوره تحصیلات تکمیلی و تخصصی حوزوی و دانشگاهی در دفتر اصفهان خبر داد و گفت: از سال 1387 تاکنون یعنی در مدت حدود یک دهه که از برگزاری دوره های آموزشی منتهی به مدرک در دفتر اصفهان می گذرد، در تعامل با دانشگاه های حوزوی،  13 دوره ارشد دانشگاه علوم حدیث در گرایش های ارشد تفسیر، ارشدکلام و ارشد نهج البلاغه و 5 دوره ارشد دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام در گرایش های تبلیغ و ارتباطات، فقه سیاسی و فلسفه برای طلاب و مبلغان حوزه علمیه اصفهان برگزار شده است. افزون بر این، تا به حال 23 دوره تخصصی سطح 3  و چهار دوره تخصصی سطح 4 در موسسه مجتهده امین خواهران  و 10 دوره تخصصی سطح 3 در مؤسسه علامه مجلسی برادران برگزار شده است.

حجت الاسلام صافی با اشاره به برگزاری 17 دوره سطح سه حوزه و ارشد دانشگاه فقط در گرایش کلام اسلامی گفت: بیشترین گرایشی که در این دوره ها به چشم می خورد و با استقبال طلاب و مبلغان خواهر و برادر در حوزه علمیه اصفهان مواجه شده است، گرایش ارشد و سطح سه کلام اسلامی است که در مؤسسه مجتهده امین یازده دوره سطح 3 کلام اسلامی و در مؤسسه علامه مجلسی، شش دوره ارشد علوم حدیث گرایش کلام اسلامی تا به حال برگزار شده است. در مورد سایر گرایش های سطح 3 برگزار شده در دو مؤسسه، می توان از گرایش های مدرسی علوم عقلی، تفسیر، فلسفه، فقه و اصول، تبلیغ، تاریخ اسلام و شیعه شناسی نام برد. 

وی افزود: در سال تحصیلی جدید افزون بر دوره های تحصیلات تکمیلی و یک دوره کارشناسی زبان انگلیسی ورودی 97-96، یک دوره دیگر کارشناسی مطالعات اسلامی به زبان انگلیسی و احتمالا یک دوره کارشناسی مطالعات اسلامی به زبان عربی نیز در این دو مؤسسه با مشارکت دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام برگزار خواهد شد که در این صورت دوره های کارشناسی زبان به سه دوره افزایش خواهد یافت.

رییس مؤسسه آموزش عالی حوزوی علامه مجلسی(ره) با اشاره به شکل گیری دفتر دانشگاه در شعبه اصفهان از سال 96  و  شروع برگزاری دوره های دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام در دو مؤسسه آموزش عالی دفتر اصفهان ، گفت: با شکل گیری دفتر دانشگاه و امکان برگزاری دوره های دانشگاه باقرالعلوم در دفتر اصفهان، به تعامل با دانشگاه علوم حدیث قم خاتمه دادیم و در عرصه ی دوره های دانشگاهی فقط به دوره های دانشگاه باقرالعلوم بسنده کرده ایم. لکن برگزاری این حجم از دوره ها، افزون بر دفتر دانشگاه  که صرفا چیزی جز محل برگزاری کلاس های دانشگاه نیست، به ایجاد ظرفیت دانشگاهی و ساختار بالاتری در شعبه، نیاز دارد که امید است با عنایت مسوولان محترم دفتر، ظرفیت کنونی ارتقا داده شود.

این استاد حوزه علمیه اصفهان در پایان به شاهکار آموزشی دفتر اصفهان در آموزش تعداد قابل ملاحظه ای از طلاب و مبلغان این حوزه  در رشته های تخصصی مورد نیاز جامعه و نظام اسلامی اشاره کرد و گفت: برگزاری این حجم از دوره های آموزشی تخصصی سطوح 3 و 4 حوزه های علمیه خواهران و برادران و ارشد دانشگاه های علوم حدیث و دانشگاه باقرالعلوم و دوره های کارشناسی زبان دانشگاه باقرالعلوم  در دو مؤسسه آموزش عالی حوزوی دفتر اصفهان، در نوع خود، یک شاهکار و انقلاب آموزشی در حوزه های علمیه استان اصفهان محسوب می شود که باید مورد توجه و حمایت مسوولان محترم دفتر مرکزی قرار گرفته و نسبت به رشد و تقویت این ظرفیت و استعداد اموزشی ارزشمند، اقدام فرمایند.

 

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *