عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

برگه

یادگیری مسئله‌محور؛ رویکردی نوین در توانمندسازی و رشد نوجوان

مدیر خانه توسعه فردی نوجوان دارنو با تأکید بر این‌که خانه توسعه فردی نوجوان دارنو با به‌کارگیری مدل یادگیری مسئله‌محور، بسته های توسعه فردی ویژه نوجوان طراحی و تولید کرده است، گفت: این رویکرد با تکیه بر فرایند یادگیری، و ترکیب محتوای مورد نیاز نوجوان با مدل یادگیری مسئله محور، موجب بروز تغییرات مثبت در رفتار و نگرش نوجوان می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، عاطفه حیدری، مدیر خانه توسعه فردی نوجوان دارنو، استارتاپی که در نمایشگاه فن‌نما در زمینه آموزش مهارت‌های نرم و توسعه فردی نوجوانان در سه بخش روان‌شناسی، تحصیلی و معنویت به دعوت خانه فناوری‌های فرهنگی اصفهان غرفه‌ای را به خود اختصاص داده است، در گفت‌وگویی اظهار داشت: این مجموعه از سال ۱۴۰۰ تأسیس و در زمینه نیازها و مهارت‌های نرم مورد نیاز نوجوانان فعالیت می‌کند.

رویکرد نوآورانه در آموزش نوجوانان

وی با بیان این‌که تاکنون بسته‌های توسعه فردی متنوعی تولید و دوره‌های مختلفی برگزار شده است، گفت: خانه توسعه فردی دارنو به‌عنوان یک استارتاپ و مرکز فناور تخصصی در حوزه توسعه فردی نوجوان فعالیت می‌کند و تلاش دارد فضایی نوآورانه و متفاوت برای رشد واقعی و تجربی نوجوانان فراهم کند.

مدیر خانه توسعه فردی نوجوان دارنو، با اشاره به این‌که این مرکز شبیه مدرسه، مرکز فرهنگی، آموزشگاه یا مرکز مشاوره نیست و با ارائه تجربه‌های عملی و یادگیری مسئله‌محور، محیطی منحصر‌به‌فرد برای نوجوانان و والدین ایجاد می‌کند، خاطرنشان کرد: روش یادگیری در خانه توسعه فردی مسئله‌محور و شامل سه عنصر اصلی «تیم»، «مسئله» و «کوچ یا مربی» است که نوجوانان در قالب آن مهارت‌های تفکر و حل مسئله را تجربه می‌کنند.

پاسخی به نیاز والدین و مدارس

وی در ادامه با تأکید بر این‌که این ساختار موجب می‌شود فرآیند یادگیری جذاب، مشارکتی و اثرگذار باشد و نوجوانان بتوانند مهارت‌ها و دانش خود را در محیطی واقعی و ملموس به کار گیرند، تصریح کرد: با توجه به دغدغه والدین و مدیران مدارس و پس از بررسی مدل‌های مختلف آموزشی، به مدل یادگیری مسئله‌محور رسیدیم و آن را با محتوای متناسب با نیاز نوجوانان ترکیب کردیم.

حیدری ادامه داد: در این مدل، نوجوانان وارد فرآیندی فعال و اثرگذار می‌شوند؛ فرآیندی که بر تجربه، تفکر و حل مسئله تکیه دارد و موجب تغییرات مثبت و ملموس در رفتار و نگرش آن‌ها می‌شود.

حضور هدفمند در نمایشگاه فن‌نما

وی در خصوص هدف حضور در نمایشگاه افزود: حضور خانه توسعه فردی نوجوان دارنو در این رویداد به‌منظور برقراری ارتباط مستقیم با مدیران مدارس، سازمان‌ها و والدینی است که دغدغه رشد فردی نوجوانان را دارند.

مدیر خانه توسعه فردی نوجوان دارنو با بیان این‌که شرکت در این نمایشگاه فرصتی برای آشنایی با سایر شرکت‌های خلاق و معرفی محصولات و خدمات مجموعه است، اظهار کرد: اگر شرکت‌ها خدمات خود را از صفر تا صد مشخص و محتوای رسانه‌ای چون کلیپ، موشن‌گرافی، اینفوگرافیک و بروشور معرفی داشته باشند، حضورشان اثربخش‌تر خواهد بود و معرفی تیم و روایت روشن از فعالیت مجموعه نیز در جلب اعتماد و رضایت بازدیدکنندگان نقش مهمی خواهد داشت.

یادآور می‌شود سومین نمایشگاه ملّی فناوری و نوآوری فن‌نما با حضور ۱۰ شرکت خلاق و نوآور از خانه فناوری‌های فرهنگی اصفهان وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار می‌شود.

این رویداد از ۱۷ تا ۲۰ آبان، هر روز از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ در سالن A بخش پاویون صنایع خلاق واقع در شهر نمایشگاهی اصفهان، کمربندی شرق اصفهان، بزرگراه استاد پرورش دایر خواهد بود.

خانه توسعه فردی نوجوان دارنو در نمایشگاه حضور خواهد داشت و بازدیدکنندگان می‌توانند با خدمات و محصولات این مجموعه به‌طور مستقیم آشنا شوند.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + 1 = ?
بارگذاری مجدد

Please enter the characters shown in the CAPTCHA to verify that you are human.