وی با بیان این که دو دانش اخلاق و روانشناسی، تقارب زیادی با یکدیگر دارند و گاه این تقارب چنان شدید است که پرداختن به یک مبحث اخلاقی، بدون سخنگفتن دربارۀ موضوعات مرتبط روانشناسی ممکن نیست، افزود: بررسی همزمان یک مسئله از دو دیدگاه اخلاقی و روانشناسانه و مقایسۀ دیدگاهها، نتایج ملموسیتری را در اختیار محققان قرار میدهد؛ بهگونهای که آن مسئله، کاربردی و به واقعیت نزدیکتر میشود و مخاطب با آن بهتر رابطه برقرار میکند.
سردبیر فصلنامه علمی ترویجی اخلاق تصریح کرد: در این شماره سعی شده است رابطۀ دانش اخلاق و دانش روانشناسی در مسائل گوناگون تبیین و دیدگاههای جدیدی به نمایش گذاشته شود.
وی اظهار داشت: مقالههای ارائه شده در «ویژهنامۀ اخلاق و روانشناسی» بهترتیب عبارتاند از «عوامل و مؤلفههای تابآوری از منظر قرآن و روایات»، «مدیریت جنسی خانواده و نقش آن در اخلاقمداری و سلامت جنسی فرزندان»، «بررسی تطبیقی خودگرایی و دیگرگرایی روانشناختی و تبیین دیگرگرایی خداسو»، «دیگرگروی و شواهد روانشناختی در حوزۀ روانشناسی اخلاق»، «کشف سازههای شخصیت اخلاقی در متون اسلامی؛ یک مطالعۀ کیفی» و «معرفی و بررسی انتقادی سازکارهای گسست اخلاقی بندورا در توجیه رفتار غیراخلاقی از منظر شهود فطری اخلاقی».
حجت الاسلام و المسلمین هادی گفت: امید است مقالات این شماره برای اخلاقپژوهان و روانشناسان کارآمد باشد و گوشهای از رابطۀ میان دو دانش اخلاق و روانشناسی را برای آنان تبیین کند.
علاقه مندان برای دریافت و مطالعه نسخه الکترونیک این شماره از فصلنامه می توانند به پایگاه اینترنتی فصلنامه به نشانی www.Aakhlagh.Morsalat.ir و پایگاه اینترنتی مرسلات به نشانی www.Morsalat.ir مراجعه نمایند.
مشاهده در خبرگزاری ایمنا
مشاهده در خبرگزاری ایکنا
مشاهده در خبرگزاری حوزه
مشاهده در خبرگزاری برنا
مشاهده در خبرگزاری رسا
مشاهده در خبرگزاری شفقنا
مشاهده در خبرگزاری موج
مشاهده در خبرگزاری ابنا
مشاهده در خبرگزاری بسیج
مشاهده در پایگاه خبری صاحب نیوز
مشاهده در پایگاه خبری اصفهان شرق
مشاهده در پایگاه خبری شهید یاران
مشاهده در پایگاه خبری ندای اصفهان