عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

عنوان منو

اجرای طرح اعزام مبلغان تخصصی به ۴۰۰ کانون فرهنگی اصفهان

رئیس اداره اعزام تخصصی و تشکل های تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: در چهارمین دوره از طرح اعزام مبلغان تخصصی، ۱۲۷ مبلغ خواهر و برادر در تخصص‌های مشاوره، کودک و نوجوان و تحکیم خانواده به ۴۰۰ کانون فرهنگی تحت اشراف بنیاد خیریه المهدی(عج) اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت‌الاسلام محسن کاردان‌پور از اجرای چهارمین دوره طرح اعزام مبلغان تخصصی به کانون‌های فرهنگی استان اصفهان با هدف ارائه خدمات فرهنگی، تبلیغی و مشاوره‌ای در حوزه‌های تخصصی مشاوره، کودک و نوجوان و تحکیم خانواده خبر داد که از مرداد تا پایان مهر ۱۴۰۴ در حال اجر می‌باشد.

وی با بیان این که این مبلغان در دو بخش «مشاور خانواده ویژه همسران» و «مشاور کودک و نوجوان ویژه والدین» فعالیت دارند، گفت: هر مبلغ به مدت سه جلسه دو ساعته در یک کانون حضور یافته و خدمات مشاوره‌ای و آموزشی ارائه می‌دهد.

رئیس اداره اعزام تخصصی و تشکل های تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در ادامه گفت: مبلغان این طرح در حوزه مشاوره، دارای کد سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران هستند و در حوزه‌های تبلیغ دانش‌آموزی نیز برنامه‌های شاد و متنوعی برای کودکان و نوجوانان اجرا می‌کنند.

وی در پایان تصریح کرد: این طرح با همکاری اداره اعزام تخصصی و تشکل‌های تبلیغی معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با همکاری بنیاد خیریه المهدی(عج) در حال اجراست و هدف اصلی آن، تحکیم بنیان خانواده و ارتقای سطح فرهنگی و مشاوره‌ای جامعه است.

مطالب مرتبط

نظرات

دیدگاه های ارسال شده پس از تایید منتشر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 - 1 = ?
بارگذاری مجدد

Please enter the characters shown in the CAPTCHA to verify that you are human.